Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Hó Show 2003

2003.10.10. 2003.10.14. | frissítve: 2003.10.14.

A Hó-Show 13. alkalommal hozza meg a szezon kezdetét a téli sportok szerelmeseinek. A HUNGEXPO Budapesti Vásárközpont B és D pavilonjában november 13-16. között kerül megrendezésre az egyre népszerűbb kiállítás.
Gyurcsány Ferenc, gyermek-, ifjúsági és sportminiszter nyitotta meg a Hó Show-t 2003. november 13-án 11 órakor a D pavilon színpadán.

Az idei Hó-Show összterülete 20% -kal lesz nagyobb a tavalyinál, ezzel már meghaladva az 5000 négyzetmétert. A kiállításon 4370 négyzetmétert foglal el a felszerelések, utazási ajánlatok széles választékával jelentkező 145 kiállító. 720 négyzetméter pedig a látványos bemutatóké. Az elmúlt alkalomhoz képest szintén növelték területüket a külföldi kiállítók: Ausztria, az Egyesült Királyság, Franciaország, Lengyelország, Olaszország, a szomszédos Szlovákia, Románia és a távoli Pakisztán cégei állítanak ki, összesen több mint háromszáz négyzetméterrel nagyobb standhelyen. Szlovákia külön említést érdemel: idén - 7 év óta először - kollektív bemutatóval jelentkezik.

A Hó-Show a különféle téli sportágakhoz kínál teljes választékot. Elsősorban sí- és snowboardfelszerelések találhatók meg a kiállításon, de az extrém sportok kedvelői is találnak kedvükre való eszközt. Természetesen a hagyományos sportcikkek, illetve ruházati termékek kínálata is látható a standokon, amelyekből tetőtől-talpig felszerelkezhetnek a kezdők és a profik egyaránt. A négy napon át tartó síbörze mellett a D pavilonban idén is lesz hétvégi csere-bere, amelyen a látogatók belépőjegyükkel vehetnek részt (maximum két pár cipővel és síléccel).

A Hó-Show-n a vásárlás élményét színes programok teszik még élvezetesebbé. A műanyagborítású korcsolyapályán és a színpadon látványos produkciók szórakoztatják a közönséget. A nagy gondossággal megépített Hó-Show-dombon lesiklóversenyt láthat a nagyérdemű. A vállalkozó szelleműek a helyszínen kölcsönözhető eszközökkel próbálhatják ki a lesiklást és a korcsolyázást. A pódiumbeszélgetéseken sport-technikai és orvosi tanácsok, a kiállítás színpadán sportdivat-bemutató, a Hó-Show "múzeumban" a múltszázadi sífelszerelések bemutatója egészíti ki a gazdag programot. A gyermekek számára külön élményt jelent az Országos Iskolai Síbajnokság pénteken, és a gyermek amatőr síverseny szombaton és vasárnap.

Az Iskolai Síoktatók Egyesülete és a Síoktatók Magyarországi Szövetsége szakmai konferenciát szervez november 14-én és 15-én délután 15 órai kezdettel. Az előadásokon az érdeklődők hallhatnak többek között a rekreációs sízésről, a téli sportok szerepéről és jelentőségéről a közoktatásban. A szervezők a nagyközönséget is várják 15-én a Médiaterembe az Inter-ski kongresszus 2003 rendezvényre.

A Turizmus Kft. a Hó-Show-val egyidőben rendezi meg a Cocktail III. Budapesti utazási szalont a 25-ös pavilonban. Az utazás iránt érdeklődők a belföldi és külföldi szilveszteri program-, és a télbe nyarat "hozó" egzotikus utazási ajánlatok közül választhatnak. Ezáltal válik teljessé a Hó-Show idegenforgalmi kínálata.

A Hó-Show 13-án, és 16-án 10-18 óra között, 14-én, és 15-én 10-19 óra között tart nyitva. A belépőjegy egyben tombolajegy is, amellyel a Kun Sport Kft. és az Intersí Utazási Iroda értékes ajándékait lehet megnyerni!

A kiállítást Gyurcsány Ferenc, gyermek-, ifjúsági és sportminiszter nyitja meg.

KOMMENTEK

KAPCSOLÓDÓ GALÉRIA
h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.