Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Péntek-szombat-vasárnap: Hó-Show

2009.11.06.

Az előző évekhez képest nem sok minden változott. Eljött a november eleje, ismét fehérlenek a környező országok hegyei, nyári álmából lassan felébred a hazai sítársadalom, és ismét itt a Hó-Show a szokásos helyen, és természetesen külön sielok.hu standdal az idén is.
Péntek reggeltől vasárnap estig lehet ismét az új felszerelések között turkálni, lefárasztani az utazási irodák képviselőit a legképtelenebb kérdésekkel (pl. mekkora hó lesz Risoulban március 11-én kora délután?), vagy megismerkedni az egyes országok ajánlataival. Használjuk ki, hogy ismét hatalmas standdal érkeznek a szlovákok - idén ők a díszvendégek - és az osztrákok.

A két stand összes síterepének megismeréséhez kellene néhány óra, de még mindig gyorsabb az információt helyben begyűjteni az illetékesektől, egy-két prospektus kíséretében, mint egyenként levadászni őket az internetről. Bár a Hó-show az idén már háromnaposra zsugorodott, de a legnagyobb előnye, hogy a legtöbb érdekesség egy helyen megtalálható, ami a mai rohanó világban nem elhanyagolható szempont.

Aki kicsit szusszanni szeretne két bakancsvásárlás között, vagy miután azt is megtudta az osztrákoktól, hogy az idén csak Salzburgban 13 ülős liftet építenek (cserélnek ki), vagy ha csak túl van valamelyik síelőnek álcázott hazai celeb szemrevételezésén, az nyugodtan látogasson el a sielok.hu standjára egy kis pihenésre, beszélgetésre.

Munkatársaink az idén az A pavilon 312H standján szembesülhetnek az olvasók véleményeivel (pl. jó az oldal, de miért kell óránként frissíteni a hójelentést :)) , kéréseivel (lehetne, hogy a „Miért szeretem / nem szeretem Szlovákiát?” fórum topik nyomán külön szlovák-magyar történész bizottság alakuljon ebben a témában?). Akár egy rövid beszélgetésre is várunk mindenkit. Ezen kívül várjuk vasárnap véget érő videó pályázatunkra a kisfilmeket, gyerekektől pedig rajzokat "Így síeltem" címmel. A legjobb 10 videó és a legszebb rajz készítőit 5000 Ft értékű vásárlási utalvánnyal díjazzuk.

A Hó-Showhelyszíne

Hungexpo Vásárközpont, A pavilon
A Hó-Show nyitva tartása:
2009. november 6-7. (péntek-szombat) 10.00-19.00 óráig
2009. november 8. (vasárnap) 10.00-18.00 óráig

Belépőjegyek:
Napijegy: 1500 Ft
Családi jegy: 3000 Ft
Kedvezményes jegy: 1000 Ft
Csoportos jegy: 600 Ft
Hungary Carddal: 900 Ft
A belépőjegy ára levásárolható!

További információ és részletes program: www.hoshow.hu/programok
KOMMENTEK

KAPCSOLÓDÓ CIKK
KAPCSOLÓDÓ VIDEÓ
h i r d e t é s
h i r d e t é s
h i r d e t é s
Havazás Előrejelzés
UTASBIZTOSÍTÁS
KIEMELT SÍTÁBOROK
MEGÚJULT A SÍELŐK NAPTÁRA
SZAKÜZLET AJÁNLATOK
KIEMELT APRÓHIRDETÉSEK
FELIRATKOZOM A HÍRLEVÉLRE
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.