Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Programkavalkád lesz a Hó-Show+ rendezvényen

2009.10.19. sielok.hu

A tél szezonnyitó rendezvénye, a HÓ-SHOW+ Sport, Kaland és Élmény Napok idén november 6. és 8. között megújult programokkal, sztár fellépőkkel és száznál is több kiállítóval várja a látogatókat a HUNGEXPO Budapesti Vásárközpontban.
Indulhat a síszezon! A HÓ-SHOW+ szervezői idén is mindent elkövetnek azért, hogy a lehető legjobb hangulatban, a legtöbb szakmai közreműködővel és igazi kedvcsináló programokkal indítsák az idei síszezont. A több, mint száz kiállítóval büszkélkedő esemény még jóval a téli szezon beköszönte előtt szeretné a téli sportok szerelmeseit elkalauzolni a síterepek, szálláshelyek, sportszermárkák választékának rengetegében. A hazai lakosság körében népszerű, Magyarországról viszonylag gyorsan és egyszerűen elérhető síterepekkel rendelkező országok, mint Ausztria, Szlovákia, Szlovénia, Lengyelország, Románia, Franciaország és Olaszország is önálló kiállítóként képviselik majd magukat. Az idei HÓ-SHOW+ díszvendége: Szlovákia. A téli utazás helyszínének kiválasztása után, a megfelelő felszerelések beszerzéséhez a már megszokott óriási választék, és csak a HÓ-SHOW+-hoz köthető akciók állnak a látogatók rendelkezésére. De nem csak azoknak érdemes kilátogatni a HUNGEXPO Budapesti Vásárközpontba akik épp sí-ruhatárukat készülnek felújítani vagy a legmegfelelőbb síutat keresik, hiszen a jó hangulatról Sub Bass Monster koncertje mellett egy valódi svájci hütte, rendhagyó divatbemutatók, sífutópálya, korcsolyapálya, indoor sípálya, slide bemutatók és celeb hoki gondoskodik majd.

A szervezők a kevésbé aktív pihenést kedvelőkre is gondoltak. A SPA&WELLNESS Egészség, Turizmus és Életmód kiállításon a szakmai konferenciákat követően – melyeket a Magyar Turizmus Zrt. és az International Wellness Institute támogat –, lesz hagyományteremtő utazás árverés, díjmentes szépség-, fitnesz- és wellness szalon, ingyenes egészségügyi szűrőprogramok, tanácsadások, a látogatók különféle masszázs technikákat próbálhatnak ki, fitness órát látogathatnak és kérhetik személyi edző tanácsait. Mindezek felett öt szerencsés hölgyet a kiállítás kezdetére egy profi sminkesből, fodrászból, kozmetikusból és stylistból álló csapat teljesen átváltoztat. A rendezvényekről további információkat olvashatnak a www.hoshow.hu és www.spahungary.hu weboldalakon.

A HÓ-SHOW+ és SPA & WELLNESS kiállításokra közös belépőjeggyel látogathatnak ki, amellyel ráadásként egy harmadik eseményt is megtekinthetnek. A szintén egyidőben és egy helyszínen megrendezett Equifest – A Ló Ünnepe címet viselő Nemzetközi Lovas Fesztiválon és Kiállításon minden a lovakról, ezekről a csodálatos állatokról szól. És nincs kiállítás produkció nélkül: november 7-én és 8-án három világra szóló előadást láthatnak nemzetközi sztárok részvételével. A Horse Evolution Show-t, a Richter Flórián nevéhez fűződő, a monte-carloi fesztiválon Ezüst és Arany Bohóc díjat nyert lovas cirkuszt minden idők legszebb lovas produkciójaként említik. A Horse Evolution Show-ra már kaphatók a jegyek a Ticket Express jegyirodákban.

A színes programkavalkád és a kiállítók kiemelkedően magas száma tehát idén is garantálja azt a nemzetközi színvonalat, amiért érdemes lesz november 6. és 8. között ellátogatni a HUNGEXPO Budapesti Vásárközpont területére.
KOMMENTEK

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
KAPCSOLÓDÓ VIDEÓ
h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.