Az ország legnagyobb jéghegye a Nyugatinál

2009.10.26.

Az ország legnagyobb jéghegye a Nyugatinál Nem hétköznapi eseménnyel harangozza be a HUNGEXPO az idei HÓ-SHOW-t, amikor is 2009. október 29-én felépíti Magyarország legnagyobb jéghegyét a budapesti Nyugati-téren. A meglepő látványosság házigazdája Katus Attila lesz, aki az aerobic mellett a téli sportoknak is szívesen hódol.
A jéghegy csúcsára a sztáredző tűzi ki a HÓ-SHOW hivatalos zászlaját, majd levetkőzik és beleül a téren felállított jacuzziba átmelegedni négy gyönyörű, fürdőruhás lány mellé.

A meglepetéseknek ezzel még nincs vége, a rendezvényen gazdára talál egy értékes snowboard, melyet az nyer meg, aki a legtöbb jeget hozza a helyszínre.

Már előző nap húsz síruhás fiatal járja majd a várost, hogy mindenkit arra buzdítson, látogasson el 16 órára a Nyugati térre és bulizzanak a sípályák hangulatában. A megfelelő zenéről DJ gondoskodik.

A tél szezonnyitó rendezvénye a HÓ-SHOW idén november 6. és 8. között megújult programokkal, sztár fellépőkkel és száznál több kiállítóval várja a látogatókat a HUNGEXPO Budapesti Vásárközpontban.

A HÓ-SHOW szervezői idén is mindent elkövetnek azért, hogy a lehető legjobb hangulatban, a legtöbb szakmai segítséggel és igazi kedvcsináló programokkal indítsák az idei síszezont. A több, mint száz kiállítóval büszkélkedhető esemény még jóval a téli szezon beköszönte előtt szeretné a téli sportok szerelmeseit elkalauzolni a síterepek, szálláshelyek, sportszermárkák választékának rengetegében. A kiállítás idei díszvendége Szlovákia. Szlovákián kívül a hazai lakosság körében népszerű, Magyarországról viszonylag gyorsan és egyszerűen elérhető síterepekkel rendelkező országok, mint Ausztria, Szlovénia, Lengyelország, Románia, Franciaország és Olaszország is önálló kiállítóként képviselik majd magukat. A téli utazás helyszínének kiválasztása után, a megfelelő felszerelések beszerzéséhez a már megszokott óriási választék, és csak a HÓ-SHOW-hoz köthető akciók állnak a látogatók rendelkezésére.

Azonban azok is jól fognak szórakozni, akik nem vásárolni, hanem nézelődni látogatnak ki a HUNGEXPO Budapesti Vásárközpont területére, hiszen a jó hangulatról Sub Bass Monster koncertje mellett egy valódi svájci hütte, rendhagyó divatbemutatók, sífutópálya, korcsolyapálya, indoor sípálya, slide bemutatók és celeb hoki gondoskodik majd.

Az aktív pihenést kiegészítő SPA&WELLNESS programok rajongóira is gondoltak a szervezők, ezért a HÓ-SHOW-hoz kapcsolva társkiállítást szerveztek a témának.
A szakmai konferenciák mellett, melyeket a Magyar Turizmus Zrt és az International Wellness Institute támogat, lesz hagyományteremtő utazás árverés, ingyenes szűrőprogramok, tanácsadások, kipróbálhatnak a látogatók különféle masszázs technikákat, fitness órát látogathatnak és kérhetik személyi edző tanácsait. Mindezek felett öt szerencsés hölgyet a kiállítás kezdetére egy profi sminkesből, fodrászból, kozmetikusból és stylistból álló csapat teljesen átváltoztat.

Akinek ez még mindig nem elég, azok gyönyörű lovas kiállítást is láthatnak ugyanitt az EQUIFEST keretein belül.

A látogatók között a szervezők soha nem látott számú értékes nyereményeket sorsolnak majd ki (síutakat, sí és snowboard felszereléseket, wellness hétvégéket)!
A nyeremények mellett a színes programkavalkád és a kiállítók kiemelkedően magas száma tehát idén is garantálja azt a nemzetközi színvonalat, amiért érdemes lesz november 6. és 8. között ellátogatni a HUNGEXPO Budapesti Vásárközpont területére.

KOMMENTEK

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
h i r d e t é s
h i r d e t é s
h i r d e t é s
KIEMELT SÍTÁBOROK
KIEMELT SZÁLLÁSAKCIÓK
Havazás Előrejelzés
SZAKÜZLET AJÁNLATOK
KIEMELT APRÓHIRDETÉSEK
FELIRATKOZÁS HÍRLEVÉLRE
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2022 - Síelők Bt.