Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Hóágyúval hűsítenek Sátoraljaújhely főterén

2013.08.06. 2013.08.07. | frissítve: 2013.08.07.

Hóágyúval hűsítenek Sátoraljaújhely főterén Hóágyúval hűsítik a járókelőket Sátoraljaújhely sétálóutcáján. A Zemplén Kalandpark zsiráf típusú húágyúja hűsítő vízpermettel nyújt egy kis enyhülést a kánikulában az arra járóknak.
Sokoldalúan hasznosítja a város önkormányzata a Zemplén Kalandpark zsiráf rendszerű húágyúját. Míg télen a pályák behavazására használják, most a nagy melegben a város központjában párásítja és hűti a levegőt - számolt be a Zemplén Televízió. A hóágyú már az előző évben is jó szolgálatot tett, így adott volt hogy idén ismét ezt a megoldást válasszák a hőségriadó idején.
A hóágyú bizonyos időközönként vízpermetet bocsát ki magából, melytől nem ázik el az arra járók ruhája, de finom frissítő érzésben lehet részük. A berendezés addig marad a belvárosban, ameddig szükség van rá a nagy meleg miatt.

A Zemplén Televízió tudósítása
KOMMENTEK
WéberF | 2013.08.15. 18:48
Jó ötlet! Satoraljaújhely már a Kalandparkkal is nagyot alkotott! És még ez is! WFeri

Szállástipp
Hotel Hunor csillagcsillagcsillagcsillag
A Hotel Hunor Sátoraljaújhelyen, a Magas-hegy lábánál, 100 méterre a sípályákhoz felvivő libegőtől, a Zemplén Kalandpark közvetlen szomszédságában található. Szolgáltatások: uszoda, fitneszterem, bowling pálya, teniszpálya, pezsgőfürdő, szauna, szolárium, stb...
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.