Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Hóágyúzás és nőnapi kedvezmény Eplényben

2015.03.05. Intersport Síaréna

Hóágyúzással és nőnapi kedvezménnyel készülnek a hétvégére a Nordica Síaréna üzemeltetői. Érdemes kihasználni a lehetőséget, az előrejelzések alapján éjszakára fagy, nappalra pedig napsütéses idő várható.
A hótartalékokból már több helyen felfrissítették a pályát és a továbbiakban is ratrakolnak éjjelente. Az előttünk álló 3 éjszakára fagyokat jósolnak az előrejelzések, rajtra készen állnak a hóágyúk. A hétvégén csodás, friss havon lehet majd síelni.

Az éjszakai fagyok mellé szép napsütéses időjárás társul, reggelente kifagyott pályákkal várják a vendégeket. A hétvégén szárnyal a négyüléses OMV MaxxMotion Felvonó, üzemel az 1-es csákányos és a T1-es oktatólift. A sípályák közül a következők lesznek nyitva: teljes 1-es pálya, 1/b pálya, 7-es pálya és a tanpálya.

Egész hétvégén nyitva tart a síiskola, lehet jelentkezni sí- és snowboard oktatásra. Természetesen a kölcsönző is üzemel, a vendéglátóhelyek közül pedig Holle Anyó Étterme és a Kemencés Büfé várja majd a vendégeket.

Vasárnap nőnapi akciót tartanak, ezért 50% kedvezményt biztosítanak minden hölgy vendégnek a felvonó jegyárakból. Pénteken 09:00-tól 17:00-ig, szombaton és vasárnap pedig 08:30-tól 18:00-ig tart nyitva a pálya.

Az üzemeltetők szeretnének legalább március 15-ig üzemelni, és megtartani a hagyományos Nemzeti Csúszást.
KOMMENTEK

Szállástippek
Szépalma Hotel csillagcsillagcsillag
Az Esterházy család egykori ménesbirtokán kialakított, különleges szálloda a Magas-Bakony erdőségeiben található, távol a világ zajától, az eplényi Síarénától kb. 15 km-re. Szolgáltatásai: szauna, gőzkabin, sószoba stb...
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
Hotel Szarvaskút csillagcsillagcsillagcsillag
A Hotel Szarvaskút az eplényi Síarénához legközelebb eső (10 km) wellness szolgáltatásokat kínáló szálloda. Szolgáltatásai: úszómedence, szaunák, gőzkabin, jacuzzi, fitneszterem, gyermekmedence, stb... SZÉP kártya elfogadóhely!
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.