Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Hochkar: új, közös bérlet öt síterepre

2018.09.03. Bata Attila

Ybbstaler Alpen WinterCard néven új közös síbérletet jelentettek be a hétvégén, amely érvényes lesz a régió öt síterepére (Hochkar, Lackenhof am Ötscher, Königsberg, Forsteralm és Maiszinken Lunz am See). Október elején kezdik meg a bérletek árusítását, az első hónapban családi kedvezményekkel.
Az Ybbs, a Duna alsó-ausztriai mellékfolyója, völgyéhez közeli síterepek közös bérlettel rukkolnak ki az új szezonra. Mind az öt síterepre érvényes felnőtt szezonbérlet 399 euróba kerül. Az árusítás első hónapjában, október 1. és 31. között, családi kedvezménnyel lehet megvásárolni a régiós bérletet. Ennek értelmében az első megvásárolt bérlet teljes árba kerül, de a második bérletet már 25%-os kedvezménnyel lehet megvenni. Ezen felül az összes további bérlet fél áron megvásárolható októberben.

Az ötletgazdák szerint az öt különböző síterep (Hochkar, Lackenhof am Ötscher, Königsberg, Forsteralm és Maiszinken Lunz am See) más-más jellegűek, jól kiegészítik egymást.

A közös bérletnek már voltak előzményei. A közös tulajdonossal rendelkező Hochkar és Lackenhof, valamint egy másik viszonylatban Königsberg és Forsteralm is elfogadta a bérleteket egymás síterepeire. Ez az együttműködés most egy újabb szintre lépett, kiegészülve egy ötödik sítereppel.

További információ a közös bérlet honlapján található. 
KOMMENTEK

KAPCSOLÓDÓ CIKK
Szállástippek
Ferienbauernhof Gross-Lettenwag
Ferienbauernhof Gross-Lettenwag Göstlingben található, kb. 15 km-re a hochkari sítereptől. Ezenkívül közeli síterep még a Lackenhof am Ötscher. A szállás 2 apartmantípussal rendelkezik. Háziállat megengedett.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
Pension zur Post
A panzió a 4 személyes "B" jelzésű ülőlifttől, valamint település központjától és a sífelvonótól 250 méterre található. Elhelyezés 2, 3 és 4 ágyas szobákban lehetséges, melyek mindegyike TV-vel felszerelt.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
Gasthof Kirchenwirt csillagcsillagcsillag
A Gasthof Kirchenwirt egy alpesi panzió, a sípályáktól mindössze 400 méterre. A felvonókhoz ház elől induló ingyenes síbusszal is el lehet jutni és szinte a szállásig vissza lehet csúszni!
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
További szállástippek  
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.