Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM
Menü ≡

Hochkar: új, közös bérlet öt síterepre

2018.09.03. | Szerző: Bata Attila
Ybbstaler Alpen WinterCard néven új közös síbérletet jelentettek be a hétvégén, amely érvényes lesz a régió öt síterepére (Hochkar, Lackenhof am Ötscher, Königsberg, Forsteralm és Maiszinken Lunz am See). Október elején kezdik meg a bérletek árusítását, az első hónapban családi kedvezményekkel.
h i r d e t é s
Az Ybbs, a Duna alsó-ausztriai mellékfolyója, völgyéhez közeli síterepek közös bérlettel rukkolnak ki az új szezonra. Mind az öt síterepre érvényes felnőtt szezonbérlet 399 euróba kerül. Az árusítás első hónapjában, október 1. és 31. között, családi kedvezménnyel lehet megvásárolni a régiós bérletet. Ennek értelmében az első megvásárolt bérlet teljes árba kerül, de a második bérletet már 25%-os kedvezménnyel lehet megvenni. Ezen felül az összes további bérlet fél áron megvásárolható októberben.

Az ötletgazdák szerint az öt különböző síterep (Hochkar, Lackenhof am Ötscher, Königsberg, Forsteralm és Maiszinken Lunz am See) más-más jellegűek, jól kiegészítik egymást.

A közös bérletnek már voltak előzményei. A közös tulajdonossal rendelkező Hochkar és Lackenhof, valamint egy másik viszonylatban Königsberg és Forsteralm is elfogadta a bérleteket egymás síterepeire. Ez az együttműködés most egy újabb szintre lépett, kiegészülve egy ötödik sítereppel.

További információ a közös bérlet honlapján található. 
Szólj hozzá, legyél az első!
Kapcsolódó síterepek:
Kapcsolódó cikkek:
Kapcsolódó régiók:
Kapcsolódó terepcsoportok:
h i r d e t é s
Utasbiztosítás Covid fedezettel
INGYENES TANÁCSADÁS » FELIRATKOZÁS HÍRLEVÉLRE »