Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Csütörtökön kezdődik a Hó-Show!

2008.10.30. 2008.11.04. | frissítve: 2008.11.04.

Csütörtökön kezdődik a Hó-Show! Ha téli sportok szerelmese vagy, akkor itt a helyed november 6. és 9. között a megújult Hungexpo Budapesti Vásárközpontban, a 18. HÓ-SHOW-n, az egyetlen téli sportokról szóló vásáron, ahol olyan rejtelmekbe avatunk be Téged, amely csak a beavatottak kiváltsága.
Tudod például melyek az idei síszezon legtrendibb cuccai és technikai vívmányai? Ez is kiderül, ha körbejársz a 100 m2-es Trend Szigeten, de mozizhatsz is a SKInema-ban, mintha csak élőben élveznéd a sírégiók és -központok nyújtotta kényelmet. Az első napon a szakmai oldal is erősödik, a Síoktatók Magyarországi Szövetsége, a Magyar Sí Szövetség és a Síakadémia olyan részletekről is beszámolnak, mint sípálya- és síszerviz-ismeretek, baleset-megelőzés vagy síbiztosítás.

A Síakadémia standján bemutatkoznak a magyar csúcspályák, a top 5-be tartozik Bánkút, Eplény, Kékestető, Mátraszentistván és Visegrád. Az úgynevezett Magyar Szigeten pedig helyet kap a Símánia magazin is. A tavaly már jól bevált slide- és tubingpályán, azaz a műanyag sí- és snowboard lesiklópályán a gyakorlatban is kipróbálhatod magad, és lehetőség nyílik a tubingolásra, vagyis a hóraftingolásra is. A mesterséges lejtőn kétóránként slide-bemutatók lesznek a legjelesebb hazai riderek részvételével. Itt kerül megrendezésre a 3. Indoor Slide Jam bajnokság november 8-án 16 órakor, amire bárki nevezhet és idén először pénzdíjas a megmérettetés.

Ha érdekel a divat, a Trend Szigeten feltérképezheted az idei szezon legtrendibb sícuccait! Megtalálod itt a síruházatokat tetőtől talpig, valamint technikai újdonságokat, a legújabb síléceket, snowboardokat, kötéseket, bakancsokat, síszemüvegeket, sisakokat, sőt még élőben egy igazi skirider szerkezetet is! A SKInema-ban számos filmet tekinthetsz meg a slágerfelszerelésekről és a 2008-as év találmányáról, a skirider-ről! Az eseményen XAFT-olás is lesz, vagyis a 6. X Alternatív Film Találkozó kerül megrendezésre, ahol különleges sportokról, mozgásokról szóló anyagokat, versenybeszámolókat és roadfilmeket nézhetsz meg kiállítás teljes ideje alatt, a legjobb alkotások pedig döntőbe jutnak, a finálénak november 9-én este, a Ruttkai Éva Színház ad otthont. Mindezt még izgalmasabbá teszi a HÓ-SHOW új otthona, a G pavilon, a Hungexpo vadonatúj és modern létesítménye.

Várunk tehát az idei színes, pörgős, extrém bulin, ahol adni és venni is lehet, sztárokkal találkozni vagy éppenséggel a közönségjátékon nyerni, a belépőjegy ára pedig nem változott, mi több levásárolható a vásáron. Ráadásul egyidejűleg felméretheted egészségi állapotodat, testi és lelki kényeztetés is vár Rád, sőt a legnagyobb fitness és aerobik prezenterek irányításával mozoghatsz is, hiszen a 7. SPA&WELLNESS kiállítást is ugyanekkor rendezik. És ha az ezerarcú telekommunikáció is érdekel, akkor időzz még tovább a megújult Hungexpo Budapesti Vásárközpontban, mivel a Mobilshow-Infomarket is ebben az időpontban zajlik. Tehát november 6. és 9. között itt megtalálsz mindent, amire vágysz!
KOMMENTEK

h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.