Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Franciaország a 2002. évi Hó-Show díszvendége

2002.10.14. sielok.hu

Az idei Hó-Show díszvendége lesz a Francia Idegenforgalmi Hivatal, amely bőséges információval és naponta francia ételek és borok kóstolójával várja standján a kiállításra látogató vendégeket.
Franciaország több éve a világ leglátogatottabb országa, 76 millió turistával évente. Nem véletlen, hiszen gazdag műemlékekben, tájai változatosak. Ahány régió, annyi különböző hagyomány, szokás, építészeti stílus, természeti jellemző. Ezeket az értékeket hivatott megismertetni a magyar közönséggel a Francia Idegenforgalmi Hivatal - a MAISON DE LA FRANCE -, amely rendelkezésére áll mindenkinek, aki Franciaországba kíván utazni. Nem utakat szervez, hanem ingyenes információkat ad, szálláskatalógusokat, térképeket, prospektusokat, plakátokat a francia régiókról.

Évente 20.000 példányban jelenteti meg magyar nyelvű kiadványát, amely többek között tartalmazza az aktuális árakat (tömegközlekedés, múzeumi belépő, autopálya díj, stb), és bemutat több francia tartományt. A MAISON DE LA FRANCE honlapján, a www.franceguide.com címen hamarosan sok magyar nyelvű szöveget is találhatnak az érdeklődők.

A Hivatal legfontosabb partnerével a SKI FRANCE INTERNATIONAL-lal, most már évente 10.000 példányban ad ki magyar nyelvű ismertetőt a francia Alpok síterepeiről és a síelési lehetőségekről. A kiadvány a Hó-Show-ra jelenik meg és a síterepek elérhetőségét, a francia Alpokban való síelés előnyeit mutatja be.

Évente körülbelül 20.000 magyar megy a francia Alpokba síelni, mert tudják hogy a világ legnagyobb síterülete és a világ legjobb síterepei itt vannak. A pályaszállások, a több ezer felvonó, a több száz kilométer hosszú összekötött pályák (120-tól 650 km-ig), a kedvező árak, a hóbiztos terepek, a minőségi felszereltség, a számtalan szórakozási lehetőség egyre több új és visszatérő vendéget vonzanak.

KOMMENTEK

KIEMELT SÍTÁBOROK
KIEMELT SZÁLLÁSAKCIÓK
INGYENES TANÁCSADÁS
Havazás Előrejelzés
UTASBIZTOSÍTÁS
SZAKÜZLET AJÁNLATOK
KIEMELT APRÓHIRDETÉSEK
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.