Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Franciaország a 2002. évi Hó-Show díszvendége

2002.10.14. sielok.hu

Az idei Hó-Show díszvendége lesz a Francia Idegenforgalmi Hivatal, amely bőséges információval és naponta francia ételek és borok kóstolójával várja standján a kiállításra látogató vendégeket.
Franciaország több éve a világ leglátogatottabb országa, 76 millió turistával évente. Nem véletlen, hiszen gazdag műemlékekben, tájai változatosak. Ahány régió, annyi különböző hagyomány, szokás, építészeti stílus, természeti jellemző. Ezeket az értékeket hivatott megismertetni a magyar közönséggel a Francia Idegenforgalmi Hivatal - a MAISON DE LA FRANCE -, amely rendelkezésére áll mindenkinek, aki Franciaországba kíván utazni. Nem utakat szervez, hanem ingyenes információkat ad, szálláskatalógusokat, térképeket, prospektusokat, plakátokat a francia régiókról.

Évente 20.000 példányban jelenteti meg magyar nyelvű kiadványát, amely többek között tartalmazza az aktuális árakat (tömegközlekedés, múzeumi belépő, autopálya díj, stb), és bemutat több francia tartományt. A MAISON DE LA FRANCE honlapján, a www.franceguide.com címen hamarosan sok magyar nyelvű szöveget is találhatnak az érdeklődők.

A Hivatal legfontosabb partnerével a SKI FRANCE INTERNATIONAL-lal, most már évente 10.000 példányban ad ki magyar nyelvű ismertetőt a francia Alpok síterepeiről és a síelési lehetőségekről. A kiadvány a Hó-Show-ra jelenik meg és a síterepek elérhetőségét, a francia Alpokban való síelés előnyeit mutatja be.

Évente körülbelül 20.000 magyar megy a francia Alpokba síelni, mert tudják hogy a világ legnagyobb síterülete és a világ legjobb síterepei itt vannak. A pályaszállások, a több ezer felvonó, a több száz kilométer hosszú összekötött pályák (120-tól 650 km-ig), a kedvező árak, a hóbiztos terepek, a minőségi felszereltség, a számtalan szórakozási lehetőség egyre több új és visszatérő vendéget vonzanak.

KOMMENTEK

h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.