Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

HÓ-SHOW - a téli időszámítás kezdete

2004.11.01.

HÓ-SHOW - a téli időszámítás kezdete Havas szánkódomb, lesiklópálya, hütte, azaz osztrák hegyi fogadó és söldeni hóból varázsolt jégbüfé teremt majd igazi téli hangulatot a Hó-Shown november 11-14. között.
Sölden-ből, a Sí és Snowboard Világkupa helyszínéről 20 tonna hó érkezik a HUNGEXPO Budapesti Vásárközpontba. A hűtőkamionban tárolt hóban vetélkedőket szerveznek, majd a hóból jégbüfé készül.

A Hó-Show egyre népszerűbb, a 14. alkalommal megrendezésre kerülő találkozón 134 kiállító 4460 m2-t foglalt el. Az új tematikai elrendezés szerint, a D pavilonban szerepelnek a téli utazási ajánlatok, szálláslehetőségek. Bemutatkoznak magyar utazási irodák, a díszvendég Ausztria és cseh, francia, lengyel, olasz, szlovák, szlovén idegenforgalmi hivatalok, egyéni kiállítók (itt lesz szerkesztőségünk is: az 501/L standon). A minden eddigit felülmúló utazási kínálatban újdonságként söldeni síterepek, lappföldi nevezetességek is megtalálhatók.

A teljes B pavilont a legújabb sportfelszerelések, divatos sportruházati cikkek töltik meg.

Nagy választékkal, kedvezményes árakkal várja a látogatókat a síbörze, a 16-os és 18-as pavilonokban.

Felejthetetlen élményeket, aktív időtöltést nyújtanak a kísérőprogramok a téli sportok szerelmeseinek. A Hó-Show reggel 10-től este 6-ig, november 12-én és 13-án este 7 óráig tart nyitva a HUNGEXPO Budapesti Vásárközpontban.

A napi belépőjegy ára 850 Ft, a kedvezményes 650 Ft, a családi jegy 1700 Ft. Minden belépőjegy sorsjegy is egyben, mellyel értékes ajándékokat nyerhetnek a szerencsés látogatók. A fődíj: 100.000 Ft értékű külföldi síutazás az Intersi Kft. felajánlásaként. További nyeremények: divatos sífelszerelés, síruházat a Hefa Kft. jóvoltából.

KOMMENTEK

h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.