Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Húsvéti meglepetés: havazott az ország keleti részén

2023.04.07. sielok.hu

Húsvét előtt téliesre fordult az időjárás, havazás volt az ország keleti felében. Április 6-án fehérek lettek a sípályák Sátoraljaújhelyen, Bánkúton, Kékestetőn és Mátraszentistvánban, de a felvonók megnyitására sehol nem számíthatunk, a síszezon már márciusban véget ért.
Kékestető ma reggel | Forrás: Kékestető webkamera
Kékestető ma reggel | Forrás: Kékestető webkamera
Az időkép szerint az intenzív havazásnak köszönhetően néhol már a 10 centit is eléri a hóvastagság és még nincs vége a hóesésnek. A hóréteg további növekedésére lehet ma is számítani.

Április 7-én reggelre kifehéredett a Nagy-Hideg-hegy és Dobogókő is, a webkamerákon friss hólepel látszik és jelenleg is havazik.

Az időjárás gonosz tréfát űz velünk, hogy egy hószegény tél után áprilisban ennyi havat hoz, amivel a síelők már nem tudnak mit kezdeni. Magyarországon a sípályák már bezártak, de a környező országokban még számos síterep üzemel húsvétkor. Ha kedvet kaptál egy csúszáshoz, a síterepkeresőben megtalálod a Budapesthez legközelebbi nyitva tartó sípályákat, a kereséskor a menetidő számításához a hozzád legközelebbi megyeszékhelyet is be tudod állítani.
KOMMENTEK

KAPCSOLÓDÓ CIKK
KIEMELT SÍTÁBOROK
KIEMELT SZÁLLÁSAKCIÓK
INGYENES TANÁCSADÁS
Havazás Előrejelzés
UTASBIZTOSÍTÁS
SZAKÜZLET AJÁNLATOK
KIEMELT APRÓHIRDETÉSEK
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.