Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM
Menü ≡

Ingyenes síoktatás és egyéb aktív programok a Normafánál

2022.04.13. | Szerző: sielok.hu
Budapest megújult aktív központja, a Normafapark rendezvénysorozatot indít "Találkozzunk újra a Normafán" címmel. Ingyenes programok várják a mozogni vágyókat. Április 16-án ingyenes sí és snowboard oktatásra lehet jelentkezni a Normafa Síiskola műanyag tanpályán.
h i r d e t é s
A sorozat a legkisebbektől a szenior korosztályig kínál programokat, legyen szó kerékpártúráról, nordic walkingról, sírollerezésről vagy cardio vagy helytörténeti sétákról. A program minden eleme ingyenes, amelyekre a Normafa Park honlapján lehet regisztrálni. Az események egyik legfontosabb eleme, hogy a végén mindenkit megvendégelnek egy legendás hírű, normafai rétesre is.
2022.04.16. 20:25:32 Tobzoska
Normafa síközpont a fidesz pártállam által beszedett milliárdnyi adóforintból fölépült játszótér. Pár száz méterrel arrébb a Konkoly Thege út mellett fillérekért - az adófizetők pénzét mellőzve - ugyanilyen pálya létesült. De mostanra fölszámolták. Ja és a Normafán semmi sem változott, csak több autó, több térkő, több betonfelület milliárdokért. Hajrá fidesz, hajrá NER.
2022.04.17. 07:44:01 zsemle85
Szomorú valóság, hogy a fejlődést a minél több autóban, lerakott térkőben és kiöntött betonfelületben mérjük.
Szólj hozzá Te is!
Kapcsolódó síterepek:
Kapcsolódó síiskolák:
Kapcsolódó országok:
h i r d e t é s
h i r d e t é s
h i r d e t é s
FELIRATKOZÁS HÍRLEVÉLRE »