Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Ingyenes síoktatás és egyéb aktív programok a Normafánál

2022.04.13. sielok.hu

Budapest megújult aktív központja, a Normafapark rendezvénysorozatot indít "Találkozzunk újra a Normafán" címmel. Ingyenes programok várják a mozogni vágyókat. Április 16-án ingyenes sí és snowboard oktatásra lehet jelentkezni a Normafa Síiskola műanyag tanpályán.
A sorozat a legkisebbektől a szenior korosztályig kínál programokat, legyen szó kerékpártúráról, nordic walkingról, sírollerezésről vagy cardio vagy helytörténeti sétákról. A program minden eleme ingyenes, amelyekre a Normafa Park honlapján lehet regisztrálni. Az események egyik legfontosabb eleme, hogy a végén mindenkit megvendégelnek egy legendás hírű, normafai rétesre is.
KOMMENTEK
Tobzoska | 2022.04.16. 20:25
Normafa síközpont a fidesz pártállam által beszedett milliárdnyi adóforintból fölépült játszótér. Pár száz méterrel arrébb a Konkoly Thege út mellett fillérekért - az adófizetők pénzét mellőzve - ugyanilyen pálya létesült. De mostanra fölszámolták. Ja és a Normafán semmi sem változott, csak több autó, több térkő, több betonfelület milliárdokért. Hajrá fidesz, hajrá NER.
zsemle85 | 2022.04.17. 07:44
Szomorú valóság, hogy a fejlődést a minél több autóban, lerakott térkőben és kiöntött betonfelületben mérjük.

KAPCSOLÓDÓ CIKK
h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.