Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Ismét gondokat okoz a havazás az USA-ban

2014.03.03. MTI

Washingtonban hétfőn az újabb havazás miatt zárva maradtak a szövetségi kormányhivatalok, Virginiában szükségállapotot hirdettek ki. A jelentősebb intézmények közül egyedül a legfelsőbb bíróság tarthatja magát az előre meghirdetett munkarendhez.
Az amerikai főváros térségében tanítási szünetet rendeltek el és leállt a buszközlekedés is. Washington és Baltimore környékén a nap folyamán 25 centiméter, Philadelphiától északra 15, New Jersey állam egyes területein pedig 30 centiméter vastag hóra számít az amerikai meteorológiai szolgálat, amely korábban még nagyobb havazást jövendölt.

Terry McAuliffe virginiai kormányzó szükségállapotot hirdetett ki. Az Egyesült Államokban hétfőn 2200 repülőjáratot töröltek, a legtöbbet a washingtoni, a baltimore-i és a New York-i reptereken. December 1. óta több mint 87 ezer járatot nem engedtek felszállni, ami országos rekord.

Az amerikai meteorológiai szolgálat által a megromlott időjárási viszonyok miatt kiadott figyelmeztetések 90 millió embert érintenek. A hétfői, legfrissebb előrejelzések szerint a korábban vártnál kevesebb hó hull majd.

KOMMENTEK
Stani | 2014.03.04. 10:31
megfigyeltem, ha odaát nagy tél van, akkor Európában rendszerint gyengébb a szezon

h i r d e t é s
h i r d e t é s
h i r d e t é s
Havazás Előrejelzés
UTASBIZTOSÍTÁS
KIEMELT SÍTÁBOROK
MEGÚJULT A SÍELŐK NAPTÁRA
SZAKÜZLET AJÁNLATOK
KIEMELT APRÓHIRDETÉSEK
FELIRATKOZOM A HÍRLEVÉLRE
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.