Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Újra üzemel az iglu-falu Kaprun gleccserén

2009.02.14. 2016.01.15. Bata Attila | frissítve: 2016.01.15.

A Kitzsteinhorn (Kaprun) gleccserén található iglu-falu, Ice Camp az idén újra megnyitotta kapuit a látogatók előtt. A csak jégből épített házakban nem csak a szállóvendégeket várják, hanem akár egy ital kedvéért is érdemes szétnézni a jég birodalmában.
A 2500 méterrel a tengerszint felett található kis faluban hat igluban lehet eltölteni az éjszakát, négy pedig közösségi célokat szolgál. Először a 2006/07-es szezonban nyitotta meg a kapuit a különleges szolgáltatás és hamar népszerű lett, nemcsak a szállóvendégek, hanem a síelők és a hódeszkások körében is, akik szívesen ugornak be egy italra a napi csúszás közben. A tavalyi szezonban az iglu-falu körülbelül 200.000 látogatót fogadott.

Az iglukban bár és lounge is található, de aki itt szeretné tölteni az éjszakát igencsak öltözzön fel. Az ágyakat is 120 cm magas jégtömbökön alakították ki, bár a belső jégfalakat kissé dekorálták, hogy otthonosabban nézzenek ki, de a hőmérséklet így is mindig fagypont körül van. Különösen arra kell figyelni, hogy a lábunk ne fázzon az éjszaka alatt. Zuhanyozni, külön térítés mellett, a közeli turistaházban lehet.
Iglu Camp Kaprun gleccserén
Szauna és szabadtéri jakuzzi is várja a vendégeket, akiknek változatos programokat, pl. éjszakai gleccsertúrát is szerveznek. Egy éjszaka reggelivel 147 euróba kerül fejenként.
KOMMENTEK

Szállástippek
Hotel Sonnhof Rauris csillagcsillagcsillag
A 45 szobás Hotel Sonnhof Rauris egy magyar családi tulajdonban lévő, sí- és motorosbarát szálloda a festői Rauris üdülőfaluban. A hotelben bár, medence, fallabda pálya, szauna áll a vendégek rendelkezésére.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
Angela Apartment & Chalet
Főként nagyobb családok és baráti társaságok részére ajánlott apartmanház, 3 db 110 m2-es méretű, egyenként 8-10 fős lakással és egy új, 8 fős chalettel. A környékbeli sípályák 6-12 km-re találhatóak. Szolgáltatások: WIFI, sítároló, parkoló, játszótér, éttermek.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
AKCIÓ
Tauernsuites Mitterwirt
30 db modern apartman (33-158 m², 2-10 fő részére) Piesendorf településen, Kaprun/Kitzsteinhorn síterepétől 4,5 km-re, Zell am See-től kb. 6 km-re. A főépületben wellness részleg és egy étterem is található.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.