Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Karintiai síterepen készül a magyar foci válogatott

2016.05.16. MTI

A csapatépítés jegyében telt a június 10-én kezdődő franciaországi Európa-bajnokságra készülő magyar labdarúgó-válogatott vasárnapja az ausztriai edzőtáborban. Az edzőtábort a magyar síelők körében is népszerű karintiai síterepen, Bad Kleinkirchheimben tartják.
A magyar szövetség (MLSZ) honlapjának beszámolója szerint szombaton Gera Zoltán, Guzmics Richárd és Szalai Ádám, vasárnap pedig Kleinheisler László csatlakozott a Bad Kleinkirchheimben edzőtáborozó kerethez.

Kép: Magyar Labdarúgó Szövetség
Kép: Magyar Labdarúgó Szövetség
Vasárnap reggel kerékpározással melegítettek be a játékosok, majd az edzést követően a levezetést is így végezték. Az ebéd után csapatépítés szerepelt a programban, a labdarúgók egy helyi különlegességgel, az úgynevezett traktortaxival látogattak el egy közeli hegycsúcsra, ahol a hüttében megkóstolták a híres osztrák császármorzsát, és egyéb helyi különlegességeket. A kikapcsolódás végén bő félórás sétát is tettek. Hétfőn további edzések szerepelnek a magyar csapat programjában.

Kép: Magyar Labdarúgó Szövetség
Kép: Magyar Labdarúgó Szövetség
A válogatott szerdáig készül Ausztriában, majd pénteken 18 órától az Afrika-bajnok Elefántcsontparttal vív barátságos mérkőzést a Groupama Arénában. Ezt követően hétfőtől ismét Bad Kleinkirchheimben folytatódik a felkészülés, az Európa-bajnokság előtti utolsó barátságos találkozót pedig június 4-én a világbajnok német csapattal játsszák a magyarok Gelsenkirchenben.

Kép: Magyar Labdarúgó Szövetség
Kép: Magyar Labdarúgó Szövetség
A magyar válogatott 44 év után szerepel ismét Eb-n: június 14-én Ausztria ellen kezd Bordeaux-ban, majd négy nappal később Marseille-ben Izlanddal találkozik, végül 22-én Lyonban Portugáliával csap össze.
KOMMENTEK

Szállástippek
Slow Travel Resort Kirchleitn csillagcsillagcsillag
Családi üdülőfalu 35, 55 és 70 négyzetméteres 4-6 fős önellátásos apartmanokkal és számtalan szolgáltatással St. Oswaldban, mindössze 200-400 méterre a legközelebbi sífelvonótól. Szolgáltatások: éttermek, szauna.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
Hotel Kirchheimerhof csillagcsillagcsillagcsillagSuperior
Abszolút pályaszállás a gyerekliftek mellett. Saját wellness részleg mintegy 2.500 m²-en, melynek szolgáltatással: kültéri fűtött medence, uszoda, pezsgőfürdő, különféle szaunák, gőzkamra, stb...
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
Gasthaus Luggwirt
A 21 ágyas Gasthaus "Luggwirt" 1150 m magasan, a Gurk folyó völgyében, Bad Kleinkirchheim síterepétől kb. 11 km-re, Falkerttől 13 km-re míg Turracher Höhétől 20 km-re található. Ellátás: reggeli, vagy félpanzió.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
További szállástippek  
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.