Kiváló pályák hétvégén a mátraszentistváni Síparkban

Teljes felvonókapacitással várja a síelőket a Sípark

2014.02.07. Sípark.hu

Január közepétől folyamatosan működnek a hóágyúk a Mátraszentistváni Síparkban. Ennek köszönhetőn 40-60 cm átlagos tömör hóréteg borítja a pályákat. Sőt! Az ínségesebb időkre nagy hódombokat is készítettünk, amelyek a pályák mentén helyezkednek, hogy kellő időben felfrissíthessük belőlük a pályákat.
A hóágyúk még napközben is ontják a havat, szikrázó napsütés mellett. Fantasztikus időben, jól ratrakolt pályákon, kiváló minőségű havon lehet síelni ez látszódik a képeinken is.

A hétvégén például síelhető lesz az 1 km hosszú 4-es pálya, valamint az ország legszélesebb, 4 hektáros egybefüggő hómezője az 5-ös és 6-os pályákkal. A Sípark összes (6 db) liftje teljes kapacitással működni fog, valamint mindkét mozgójárda is használható. A HócsúszdaPark is nyitva lesz a műanyag felülettel.

Várja a tanulókat a Síoktatópark mindkét terasza, valamint a kölcsönző és a Hóhatár Hütte is. A hétvégén esti síelést tartunk pénteken és szombaton 21:00-ig. A pályákat 16:30-kor mindkét este átratrakoljuk, hogy az újonnan érkező vendégek is kiváló havon tudjanak villanyfény mellett síelni.

KOMMENTEK

Szállástippek
Hunguest Grandhotel Galya csillagcsillagcsillagcsillag
A 4 csillagos felújított szálloda wellness központjában több, mint 1000 nm-en Aqualand, szaunasziget, élményfürdő és kondicionáló terem kínál felüdülést. Galyatetőtől 3 km-re található a Mátraszentistváni Sípark, összesen 9 pályával.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
AKCIÓ
4 Évszak Hegyihotel csillagcsillagcsillag
Mátraháza központi részén, mégis csendes, erdővel határolt területen található szálloda a kékesi sípályáktól 4 km-re. Szolgáltatások: wellness, ellátás, játékszoba, sítároló és még megannyi más!
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
Panoráma apartman
6 fős apartman saját wellnessel Parádsasváron. Két, egyenként 3 ágyas szoba, étkező, jól felszerelt konyha és egy fürdőszoba található a házban. Az udvaron elhelyezett fűthető dézsafürdő és szauna remek kikapcsolódást nyújt egy aktív nap után.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
További szállástippek  
h i r d e t é s
h i r d e t é s
KIEMELT SÍTÁBOROK
KIEMELT SZÁLLÁSAKCIÓK
Havazás Előrejelzés
SZAKÜZLET AJÁNLATOK
KIEMELT APRÓHIRDETÉSEK
FELIRATKOZÁS HÍRLEVÉLRE
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2022 - Síelők Bt.