Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM
Menü ≡

Kiváló pályák hétvégén a mátraszentistváni Síparkban

Teljes felvonókapacitással várja a síelőket a Sípark

2014.02.07. | Szerző: Erbeszkorn Tamás | Sípark.hu
Január közepétől folyamatosan működnek a hóágyúk a Mátraszentistváni Síparkban. Ennek köszönhetőn 40-60 cm átlagos tömör hóréteg borítja a pályákat. Sőt! Az ínségesebb időkre nagy hódombokat is készítettünk, amelyek a pályák mentén helyezkednek, hogy kellő időben felfrissíthessük belőlük a pályákat.
A hóágyúk még napközben is ontják a havat, szikrázó napsütés mellett. Fantasztikus időben, jól ratrakolt pályákon, kiváló minőségű havon lehet síelni ez látszódik a képeinken is.

Kilépés a vetítésből
másodpercenként
3
váltás
A hétvégén például síelhető lesz az 1 km hosszú 4-es pálya, valamint az ország legszélesebb, 4 hektáros egybefüggő hómezője az 5-ös és 6-os pályákkal. A Sípark összes (6 db) liftje teljes kapacitással működni fog, valamint mindkét mozgójárda is használható. A HócsúszdaPark is nyitva lesz a műanyag felülettel.

Várja a tanulókat a Síoktatópark mindkét terasza, valamint a kölcsönző és a Hóhatár Hütte is. A hétvégén esti síelést tartunk pénteken és szombaton 21:00-ig. A pályákat 16:30-kor mindkét este átratrakoljuk, hogy az újonnan érkező vendégek is kiváló havon tudjanak villanyfény mellett síelni.

Kapcsolódó címkék:
Kapcsolódó síterepek:
Kapcsolódó országok:
h i r d e t é s
h i r d e t é s
h i r d e t é s
FELIRATKOZÁS HÍRLEVÉLRE » UTASBIZTOSÍTÁS -10% » INGYENES TANÁCSADÁS » SÍELŐK NAPTÁRA »
A SIELOK.HU SZÁMOKBAN
A portált jelenleg 247 vendég és 15 regisztrált felhasználó látogatja.