Menü ≡

Kopaonik: hárommilliomodik liftmenetért ajándék járt

2016.02.22. | Szerző: Bata Attila
Szerbia legjobb síterepe sem örül igazán az idei szezonnak. Sok más síterephez hasonlóan, itt is lehetett volna kedvezőbb az időjárás. A váltakozó viszonyok ellenére így is jöttek az idén, a hétvégén pedig már a hárommilliomodik alkalommal használták a lifteket. A szerencsés egy bukósisakot kapott ajándékba.
h i r d e t é s
A modern liftek szintén modern beléptető rendszerei már sok adatot rögzítenek. Ebből tudhatjuk, hogy naponta hányan használják a lifteket, vagy összesítve egy nap az összes vendég összesen hányszor szállt fel a liftekre. Ez a szám természetesen szépen növekszik. A szerb síterepen a hétvégén érték el a 3 milliomodik alkalmat, amikor valaki átment a bérletével a beléptető kapun.

Kilépés a vetítésből
másodpercenként
3
váltás
A síterep vezetői már várták a szerencsés síelőt vagy snowboardost. Olyan ajándékkal készültek, amely bármelyiküknek hasznos lehet: egy bukósisakkal. A nyertes egy 61 éves szerb állampolgár lett, aki ugyan Londonban él, de síelni szeret hazajárni.

A férfi elmondta, hogy sosem hordott eddig bukósisakot, de ezek után ki fogja próbálni.

A síterep szerint a nemrég véget ért iskolai síszünet megtöltötte a pályákat, és a hazai síelőkön kívül a legtöbb vendég Romániából, Törökországból és Görögországból érkezik.
Szólj hozzá, legyél az első!
Kapcsolódó síterepek:
Kapcsolódó országok:
h i r d e t é s
h i r d e t é s
h i r d e t é s
INGYENES TANÁCSADÁS »
FELIRATKOZÁS HÍRLEVÉLRE »