Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Kopaonik: hárommilliomodik liftmenetért ajándék járt

2016.02.22. Bata Attila

Szerbia legjobb síterepe sem örül igazán az idei szezonnak. Sok más síterephez hasonlóan, itt is lehetett volna kedvezőbb az időjárás. A váltakozó viszonyok ellenére így is jöttek az idén, a hétvégén pedig már a hárommilliomodik alkalommal használták a lifteket. A szerencsés egy bukósisakot kapott ajándékba.
A modern liftek szintén modern beléptető rendszerei már sok adatot rögzítenek. Ebből tudhatjuk, hogy naponta hányan használják a lifteket, vagy összesítve egy nap az összes vendég összesen hányszor szállt fel a liftekre. Ez a szám természetesen szépen növekszik. A szerb síterepen a hétvégén érték el a 3 milliomodik alkalmat, amikor valaki átment a bérletével a beléptető kapun.

Kopaonik a hétvégén
Kopaonik a hétvégén
A síterep vezetői már várták a szerencsés síelőt vagy snowboardost. Olyan ajándékkal készültek, amely bármelyiküknek hasznos lehet: egy bukósisakkal. A nyertes egy 61 éves szerb állampolgár lett, aki ugyan Londonban él, de síelni szeret hazajárni.

A férfi elmondta, hogy sosem hordott eddig bukósisakot, de ezek után ki fogja próbálni.

A síterep szerint a nemrég véget ért iskolai síszünet megtöltötte a pályákat, és a hazai síelőkön kívül a legtöbb vendég Romániából, Törökországból és Görögországból érkezik.
KOMMENTEK

Szállástippek
Viceroy Kopaonik csillagcsillagcsillagcsillagcsillag
Exkluzív, közvetlen pályaszállás Szerbia legnagyobb síterepén, Kopaonikon. Szobatípusok a franciaágyas deluxe szobáktól kezdve egészen a 253 m2-es luxuslakosztályig, bár, 2 étterem, könyvtár, valamint kiemelt wellness szolgáltatások.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
Hotel Junior csillagcsillagcsillag
Családias szálloda saját 400 m-es tanulópályával, Kopaonik új kiskabinos liftjétől 800 métere, kisbusz transzferrel. Félpanziós ellátás, a'la carte étterem, wellness részleg, disco, játszószoba szolgálja a vendégek kényelmét.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
Hotel Putnik
Teljesen felújított, 4 csillagos szálloda Szerbia legnagyobb síterepén, 1200 méterre a legközelebbi ülőlifttől. Svédasztalos félpanziós ellátás, wellness részleg medencével és sokféle szaunával, valamint sok egyéb szolgáltatás.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.