Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Korántsem ért véget a síszezon a Madarasi Hargitán

2014.03.03. Magyari Tekla

Noha a legtöbb magyarországi és romániai síterep a szokatlanul enyhe és csapadékmentes tél miatt már nem üzemel, nem kell még búcsúzniuk a hótól a téli sportok kedvelőinek: a Madarasi Hargitára visszatért a télies időjárás, s a síközpont üzemeltetőinek sikerült jelentős mennyiségű havat "készíteni".
A napok óta tartó éjszakai fagyoknak és a hóágyúzásnak köszönhetően ismét nagyon jó minőségű hó borítja az összes sípályát, még a legnehezebb, Nagy Mihály pálya felső szakasza is jól taposott, kiválóan síelhető.
A székelyföldi síközpontban 4-5 centi friss hó is hullott, ugyanakkor a meteorológiai előrejelzések szerint március első felében is mínusz fokok lesznek, így még számos programot és síversenyt rendeznek az 1600-1700 méteres magasságban fekvő sípályákon: március 9-én a több évtizedes hagyománnyal rendelkező Pro Familia Családi Síversenyt tartják, március 21-23. között pedig a nemzetközi Snow On Fire hódeszkás megmérettetést szervezik meg a Hargitán található hóparkban.
Emellett javában zajlik még az amatőr síbajnokság is. Az útnak indulóknak azonban továbbra is azt tanácsolják, a hó- és időjárási viszonyokról tájékozódjanak indulás előtt a www.madarasihargita.hu weboldalon.
KOMMENTEK

KAPCSOLÓDÓ CIKK
h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.