Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Elhunyt Kőrösi Imre, a Sípark megteremtője

2010.09.05. sielok.hu

Megdöbbentő hírről értesültünk ma: elhunyt Kőrösi Imre, a Mátraszentistváni Sípark megálmodója és megalkotója. 2010. szeptember 2-án, örömteljes és alkotói életútja végén, türelemmel viselt, hosszú betegség után, életének 57. évében távozott el csendesen - közölte a gyászoló család.
A sielok.hu szerkesztősége és olvasói nevében őszinte részvétünket fejezzük ki szeretteinek, akiknek a gyászában mi is osztozunk. Mosolyát, optimizmusát és határtalan lelkesedését, ahogyan családjával közösen a Sípark fejlesztéséért dolgozott, soha nem felejtjük el.

Utoljára a Hóhatár Hüttében találkoztunk 2010 telén, amikor is egy szép havas napon hosszasan mesélt a Síparkkal kapcsolatos távlati terveiről. Fáradhatatlanul dolgozott terepen, irodában, vásárokon és az interneten is. Azok is ismerhetik őt, akik személyesen nem találkoztak vele, hiszen a sielok.hu és a sipark.hu fórumában "Machu" néven tartotta a kapcsolatot a Síparkba látogató vagy oda készülő síelőkkel. Minden kérdésre és felvetett problémára emberi hangon, segítő szándékkal reagált.

Munkásságának eredményeként szinte a semmiből jött létre Magyarország legmodernebb sícentruma a Mátrában, a téli sportok szerelmeseinek nagy örömére. A hazai sítársadalom legnagyobb alakjától búcsúzunk fájó szívvel. Nyugodj békében, Imre! Találkozunk az örök hómezőkön!
KOMMENTEK
zozóka45 | 2010.09.07. 11:00
Őszintén sajnálom, részvét a családnak!

Tisztelettel:
Zozóka45
skydivedani | 2010.09.07. 23:58
Nyugodjon Békében! Őszinte részvétem a családjának! Remélem szerettei folytatják munkásságát, Sípark csak egy van!
dzsingisz78 | 2010.09.08. 14:55
Őszinte részvétet kívánunk az egész család nevében Farkas család.
Emléke Szívünkbe él! Tisztelettel:Czeglédy Ágnes Judit rokon.
hajni | 2010.09.08. 16:16
Mély megrendüléssel értesültem Kőrösi Imre haláláról. Szeretném kifejezni együttérzésemet az egész családnak.
marzio | 2010.09.12. 16:00
Nyugodj békében Machu!

KAPCSOLÓDÓ CIKK
KAPCSOLÓDÓ FÓRUM
Szállástippek
Parádsasvári Fakuckó
Aprócska faházikó a Mátrában maximum 4 fő részére fatüzeléses dézsafürdővel! A tetőtérben található a hálószoba, a földszinten kényelmes nappali-étkező, kihúzható kanapéval (2 főre), illetve kis konyha is helyet kap.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
Mantara Vendégház
Mátraszentlászló központjában, a mátraszentistváni Síparktól mindössze 700 méterre, 6 hálószobás vendégház várja vendégeit. 80 m2 tágas nappali, 14 fős étkező, felszerelt konyha áll rendelkezésre.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
Panoráma apartman
6 fős apartman saját wellnessel Parádsasváron. Két, egyenként 3 ágyas szoba, étkező, jól felszerelt konyha és egy fürdőszoba található a házban. Az udvaron elhelyezett fűthető dézsafürdő és szauna remek kikapcsolódást nyújt egy aktív nap után.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
További szállástippek  
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.