Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Elhunyt Kőrösi Imre, a Sípark megteremtője

2010.09.05. sielok.hu

Megdöbbentő hírről értesültünk ma: elhunyt Kőrösi Imre, a Mátraszentistváni Sípark megálmodója és megalkotója. 2010. szeptember 2-án, örömteljes és alkotói életútja végén, türelemmel viselt, hosszú betegség után, életének 57. évében távozott el csendesen - közölte a gyászoló család.
A sielok.hu szerkesztősége és olvasói nevében őszinte részvétünket fejezzük ki szeretteinek, akiknek a gyászában mi is osztozunk. Mosolyát, optimizmusát és határtalan lelkesedését, ahogyan családjával közösen a Sípark fejlesztéséért dolgozott, soha nem felejtjük el.

Utoljára a Hóhatár Hüttében találkoztunk 2010 telén, amikor is egy szép havas napon hosszasan mesélt a Síparkkal kapcsolatos távlati terveiről. Fáradhatatlanul dolgozott terepen, irodában, vásárokon és az interneten is. Azok is ismerhetik őt, akik személyesen nem találkoztak vele, hiszen a sielok.hu és a sipark.hu fórumában "Machu" néven tartotta a kapcsolatot a Síparkba látogató vagy oda készülő síelőkkel. Minden kérdésre és felvetett problémára emberi hangon, segítő szándékkal reagált.

Munkásságának eredményeként szinte a semmiből jött létre Magyarország legmodernebb sícentruma a Mátrában, a téli sportok szerelmeseinek nagy örömére. A hazai sítársadalom legnagyobb alakjától búcsúzunk fájó szívvel. Nyugodj békében, Imre! Találkozunk az örök hómezőkön!
KOMMENTEK
zozóka45 | 2010.09.07. 11:00
Őszintén sajnálom, részvét a családnak!

Tisztelettel:
Zozóka45
skydivedani | 2010.09.07. 23:58
Nyugodjon Békében! Őszinte részvétem a családjának! Remélem szerettei folytatják munkásságát, Sípark csak egy van!
dzsingisz78 | 2010.09.08. 14:55
Őszinte részvétet kívánunk az egész család nevében Farkas család.
Emléke Szívünkbe él! Tisztelettel:Czeglédy Ágnes Judit rokon.
hajni | 2010.09.08. 16:16
Mély megrendüléssel értesültem Kőrösi Imre haláláról. Szeretném kifejezni együttérzésemet az egész családnak.
marzio | 2010.09.12. 16:00
Nyugodj békében Machu!

KAPCSOLÓDÓ CIKK
KAPCSOLÓDÓ FÓRUM
Szállástippek
Parádsasvári Fakuckó
Aprócska faházikó a Mátrában maximum 4 fő részére fatüzeléses dézsafürdővel! A tetőtérben található a hálószoba, a földszinten kényelmes nappali-étkező, kihúzható kanapéval (2 főre), illetve kis konyha is helyet kap.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
Panoráma apartman
6 fős apartman saját wellnessel Parádsasváron. Két, egyenként 3 ágyas szoba, étkező, jól felszerelt konyha és egy fürdőszoba található a házban. Az udvaron elhelyezett fűthető dézsafürdő és szauna remek kikapcsolódást nyújt egy aktív nap után.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
Fogadó a táncoló kecskékhez
Összesen 12 darab kétágyas szobával várja vendégeit a fogadó, Galyatetőn, a mátraszentistváni Síparktól 3 km-re. Ellátás: félpanzió, vagy a'la carte a ház éttermében és kávéházában. Wellness: szauna és jacuzzi.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
További szállástippek  
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.