Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM
Menü ≡

Stájerország idén is várja a magyar síelőket

2009.10.26. | Szerző: Bata Attila
Stájerország idén is várja a magyar síelőket Jöhet a tél, Stájerország már felkészült arra, hogy fogadja a vendégeit. Az idei szezonban húszmillió eurót költenek a turizmus fejlesztésére és továbbra is megtesznek mindent annak érdekében, hogy az öt legfontosabb ország – köztük Magyarország – állampolgárai visszatérjenek a stájer pályákra.
h i r d e t é s
A tartomány azt szeretné elérni, hogy nem csak télen, hanem nyáron is népszerű legyen a turisták körében, de mi egyelőre ragadjunk le a téli dolgoknál. Az ilyenkor szokásos síterepfejlesztések mellett gőzerővel zajlik a 2013-as schladmingi alpesi sí világbajnokság turisztikai kampánya, és folynak az előkészületek, hogy az idelátogató vendégek mindenből a lehető legjobb szolgáltatást kapják.

A stájer pályákon hagyományosan öt nemzet turistái osztoznak. A hazaiakon kívül a legtöbben Németországból, Hollandiából, Magyarországról és Csehországból érkeznek. Az utóbbi időben egyre fontosabb lett Kelet-Európa, hiszen a 2003-ban még csak 8,3%, tavaly azonban már az összes turista 13,4 százaléka ebből a régióból érkezett. A magyarok körében Stájerország továbbra is a legkedveltebb osztrák tartomány, hiszen az Ausztriába érkező magyarok majdnem egyharmada (pontosan 31,2%) itt tölti a síelését.
Szólj hozzá, legyél az első!
Kapcsolódó síterepek:
Kapcsolódó országok:
Kapcsolódó régiók:
Kapcsolódó galériák:
h i r d e t é s
h i r d e t é s
FELIRATKOZÁS HÍRLEVÉLRE »