Stájerország idén is várja a magyar síelőket

2009.10.26. Bata Attila

Stájerország idén is várja a magyar síelőket Jöhet a tél, Stájerország már felkészült arra, hogy fogadja a vendégeit. Az idei szezonban húszmillió eurót költenek a turizmus fejlesztésére és továbbra is megtesznek mindent annak érdekében, hogy az öt legfontosabb ország – köztük Magyarország – állampolgárai visszatérjenek a stájer pályákra.
A tartomány azt szeretné elérni, hogy nem csak télen, hanem nyáron is népszerű legyen a turisták körében, de mi egyelőre ragadjunk le a téli dolgoknál. Az ilyenkor szokásos síterepfejlesztések mellett gőzerővel zajlik a 2013-as schladmingi alpesi sí világbajnokság turisztikai kampánya, és folynak az előkészületek, hogy az idelátogató vendégek mindenből a lehető legjobb szolgáltatást kapják.

A stájer pályákon hagyományosan öt nemzet turistái osztoznak. A hazaiakon kívül a legtöbben Németországból, Hollandiából, Magyarországról és Csehországból érkeznek. Az utóbbi időben egyre fontosabb lett Kelet-Európa, hiszen a 2003-ban még csak 8,3%, tavaly azonban már az összes turista 13,4 százaléka ebből a régióból érkezett. A magyarok körében Stájerország továbbra is a legkedveltebb osztrák tartomány, hiszen az Ausztriába érkező magyarok majdnem egyharmada (pontosan 31,2%) itt tölti a síelését.
KOMMENTEK

KAPCSOLÓDÓ GALÉRIÁK
Szállástippek
Bergresort Hauser Kaibling
2019-ben átadott, luxus színvonalú hütték a Schladming 4 hegy sícentrumban, Hauser Kaibling sípályái mellett. A max. 10 fős hütték mindegyike szaunával, valamint kültéri jacuzzival felszerelt!
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
Aparthotel Hirschenau csillagcsillagcsillagcsillag
Igényesen felújított aparthotel a Ski Amadé / Filzmoos sípályáitól 150 méterre. Konyhás, 4-5-6 fős apartmanok önellátással, vagy igény esetén reggelivel, közös szaunahasználattal.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
Bachseitenhof Panzió
Az 1.200 m magasan az erdő szélén fekvő panzió 12 szobával rendelkezik, amelyekből gyönyörű panoráma tárul a vendégek elé. A legközelebbi sípályától, megfelelő hóviszonyok esetén a szálláshoz lehet síelni. A síelés után finn- és infraszauna, ezen kívül internet, ingyenes parkolás várja a vendégeket.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
További szállástippek  
h i r d e t é s
h i r d e t é s
KIEMELT SÍTÁBOROK
KIEMELT SZÁLLÁSAKCIÓK
Havazás Előrejelzés
SZAKÜZLET AJÁNLATOK
KIEMELT APRÓHIRDETÉSEK
FELIRATKOZÁS HÍRLEVÉLRE
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2022 - Síelők Bt.