Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Már Visegrád-Nagyvillám síterepe is kinyitott!

2014.01.27. 2014.01.28. Gutbrod Rezső | frissítve: 2014.01.28.

Az éjszaka és a délelőtt folyamán sikerült befejezni az 1/A pálya behavazását. Kihoztuk a maximumot a lehetőségekből, köszönjük a vízműves kollégáknak a töltést, reméljük probléma mentes lesz a következő éjszakánk is, így már holnap nyithat a 2/A és a Bébi pálya is.
Fontos, hogy az 1/A pálya még nincsen ratrakolva!

A frissen hóágyúzott havat még nem lehet megterhelni, viszont mi minden esetben egyenletesen ágyúzunk az automata forgatók segítségével, így nincsenek nagy egyenetlenségek. Igazából ezt csak az első síelők fogják érzékelni. A sízés után már tudunk majd dolgozni a nagy géppel, így kedd reggel az 1/A már ideális körülményekkel várja a hozzánk látogatókat.

Nyitva a síkölcsönző, működik a büfé a felújított melegedővel, mégpedig közkívánatra fél órával zárás utánig, jelentkezni lehet sí és snowboard oktatásra is.

Ne felejtsétek el, hogy bevezettük a diák jegyet, új a nagycsaládos kedvezményünk és ráadásul nálunk minden kedvezőbb árú hétköznapi és esti sízés egyben akciós is (3+1 kedvezmény), melyhez egy kis szervezkedés azért szükséges.

Várunk mindenkit szeretettel!

Gutbrod Rezső síoktató, üzemeltető

KOMMENTEK

KIEMELT SÍTÁBOROK
KIEMELT SZÁLLÁSAKCIÓK
INGYENES TANÁCSADÁS
Havazás Előrejelzés
UTASBIZTOSÍTÁS
SZAKÜZLET AJÁNLATOK
KIEMELT APRÓHIRDETÉSEK
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.