Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Már Visegrád-Nagyvillám síterepe is kinyitott!

2014.01.27. 2014.01.28. Gutbrod Rezső | frissítve: 2014.01.28.

Az éjszaka és a délelőtt folyamán sikerült befejezni az 1/A pálya behavazását. Kihoztuk a maximumot a lehetőségekből, köszönjük a vízműves kollégáknak a töltést, reméljük probléma mentes lesz a következő éjszakánk is, így már holnap nyithat a 2/A és a Bébi pálya is.
Fontos, hogy az 1/A pálya még nincsen ratrakolva!

A frissen hóágyúzott havat még nem lehet megterhelni, viszont mi minden esetben egyenletesen ágyúzunk az automata forgatók segítségével, így nincsenek nagy egyenetlenségek. Igazából ezt csak az első síelők fogják érzékelni. A sízés után már tudunk majd dolgozni a nagy géppel, így kedd reggel az 1/A már ideális körülményekkel várja a hozzánk látogatókat.

Nyitva a síkölcsönző, működik a büfé a felújított melegedővel, mégpedig közkívánatra fél órával zárás utánig, jelentkezni lehet sí és snowboard oktatásra is.

Ne felejtsétek el, hogy bevezettük a diák jegyet, új a nagycsaládos kedvezményünk és ráadásul nálunk minden kedvezőbb árú hétköznapi és esti sízés egyben akciós is (3+1 kedvezmény), melyhez egy kis szervezkedés azért szükséges.

Várunk mindenkit szeretettel!

Gutbrod Rezső síoktató, üzemeltető

KOMMENTEK

h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.