Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Marcel Hirschert az Atomic szponzorálja 2016-ig

2012.03.05. sielok.hu

Az Atomic és Marcel Hirscher meghosszabbították együttműködésüket további 4 évre. "Síléc, bakancs, kötés, szemüveg, sisak - még csak meg sem fordult a fejemben, hogy ne az Atomicot válasszam" - nyilatkozta az összesített világkupa vezetője március 2-ai, 23. születésnapja előtt.
"Kétfajta filozófia van a sí versenysportban: vagy alkalmazkodsz a felszereléshez, amit kapsz - ez az alapfelfogás, vagy olyan felszerelést kapsz, amit hozzád terveznek - ez az Atomic", összegezte Marcel Hirscher a többéves együttműködését a gyártóval. Semmilyen más sportban nincs ilyen elbűvölő befolyása a felszerelésnek: "Annak köszönhetően, hogy folyamatosan megkérdőjelezünk minden kis részletet, a végeredmény egy végtelenül precíz "kézműves" munka lesz. Ez benne a zseniális. Nem telik el úgy nap, hogy ne próbálnánk meg fejleszteni a beállításokat. Ez egy olyan hihetetlen erőfeszítés a résztvevőktől, ami nélkül az én stílusomban nem lehetne sikereket elérni. Olyan partnerekre van szükségünk, akik egy kicsit olyanok mint én és az apám - és akikkel az Atomicnál együtt dolgozunk, mind egy hullámhosszon vannak velünk."

2 világbajnokság, 1 Olimpia, 4 világkupa szezon

Az együttműködés meghosszabbítása egyáltalán nem volt alkudozás tárgya: "Mindannyian tudjuk, hogy mit akarunk, és mind ugyanazt akarjuk", meséli Hirscher, aki most már biztosan a piacvezető Atomic cég lécénél, kötésénél, bakancsánál, sisakjánál és szemüvegénél marad 2016 végéig. Ezen időszak végéig 3 fontos esemény is megrendezésre kerül: 2013-ban a schladmingi világbajnokság, a 2014-es szocsi téli olimpia és 2015-ben a vail/beaver-i sí VB. "Egyébként nem vagyok olyan típus, aki ilyen hosszú távra tervez, de ebben az esetben nem volt kérdéses a választásom" - mondta Hirscher.

A "sí-szenvedély" nagykövete

Az Atomic számára a sport népszerűsítése az első helyen áll. Ezt bizonyítja a termékeik minősége és a versenysportbeli évtizedek óta tartó sikerük is. Marcel nem csak azzal nyűgözi le és ösztönzi az embereket, ahogy síel. Ösztönzően hat az is, ahogy beszél, a stílusa, a felismerései és a felfogása is. Ezzel vált ő a "sí-szenvedély" nagykövetévé. "A versenysport többet jelent egyszerű pontoknál és másodperceknél. A síelés több, mint versenysport. Régebben nagyon sajnáltam, hogy milyen keveset tudnak meg az emberek arról, ahogy ez a sport és a felszerelések tulajdonképpen működnek. Az Atomic-kal ebben is közös az érdekünk, és megvan a lehetőségünk, hogy a síelés hátteréről meséljünk, ami igazán izgalmas!" - nyilatkozta Hirscher.
KOMMENTEK
Shaman | 2012.03.05. 17:10
öööö nem akarok kötözködni,de nem ő az összesített világkupa vezetője,hanem Beat Feuz
Pulmy | 2012.03.05. 19:40
Picire nem adunk, A NAGY MEG NEM SZÁMÍT.

P.
admin2 | 2012.03.06. 08:03
Ahogy a cikkben is írjuk, a nyilatkozata idején még ő állt az élen. Itt az eredeti anyag: http://www.atomic.com/hu-HU/Stories.../Race/Feb29_Marcel_Atomic...
százas | 2012.03.07. 22:40
Mi is szponzoráljuk az Atomicot, télen abban járunk.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
KIEMELT SÍTÁBOROK
KIEMELT SZÁLLÁSAKCIÓK
INGYENES TANÁCSADÁS
Havazás Előrejelzés
UTASBIZTOSÍTÁS
SZAKÜZLET AJÁNLATOK
KIEMELT APRÓHIRDETÉSEK
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.