Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM
Menü ≡

Marcel Hirschert az Atomic szponzorálja 2016-ig

2012.03.05. | Szerző: sielok.hu
Az Atomic és Marcel Hirscher meghosszabbították együttműködésüket további 4 évre. "Síléc, bakancs, kötés, szemüveg, sisak - még csak meg sem fordult a fejemben, hogy ne az Atomicot válasszam" - nyilatkozta az összesített világkupa vezetője március 2-ai, 23. születésnapja előtt.
Kilépés a vetítésből
másodpercenként
3
váltás
h i r d e t é s
"Kétfajta filozófia van a sí versenysportban: vagy alkalmazkodsz a felszereléshez, amit kapsz - ez az alapfelfogás, vagy olyan felszerelést kapsz, amit hozzád terveznek - ez az Atomic", összegezte Marcel Hirscher a többéves együttműködését a gyártóval. Semmilyen más sportban nincs ilyen elbűvölő befolyása a felszerelésnek: "Annak köszönhetően, hogy folyamatosan megkérdőjelezünk minden kis részletet, a végeredmény egy végtelenül precíz "kézműves" munka lesz. Ez benne a zseniális. Nem telik el úgy nap, hogy ne próbálnánk meg fejleszteni a beállításokat. Ez egy olyan hihetetlen erőfeszítés a résztvevőktől, ami nélkül az én stílusomban nem lehetne sikereket elérni. Olyan partnerekre van szükségünk, akik egy kicsit olyanok mint én és az apám - és akikkel az Atomicnál együtt dolgozunk, mind egy hullámhosszon vannak velünk."

2 világbajnokság, 1 Olimpia, 4 világkupa szezon

Az együttműködés meghosszabbítása egyáltalán nem volt alkudozás tárgya: "Mindannyian tudjuk, hogy mit akarunk, és mind ugyanazt akarjuk", meséli Hirscher, aki most már biztosan a piacvezető Atomic cég lécénél, kötésénél, bakancsánál, sisakjánál és szemüvegénél marad 2016 végéig. Ezen időszak végéig 3 fontos esemény is megrendezésre kerül: 2013-ban a schladmingi világbajnokság, a 2014-es szocsi téli olimpia és 2015-ben a vail/beaver-i sí VB. "Egyébként nem vagyok olyan típus, aki ilyen hosszú távra tervez, de ebben az esetben nem volt kérdéses a választásom" - mondta Hirscher.

A "sí-szenvedély" nagykövete

Az Atomic számára a sport népszerűsítése az első helyen áll. Ezt bizonyítja a termékeik minősége és a versenysportbeli évtizedek óta tartó sikerük is. Marcel nem csak azzal nyűgözi le és ösztönzi az embereket, ahogy síel. Ösztönzően hat az is, ahogy beszél, a stílusa, a felismerései és a felfogása is. Ezzel vált ő a "sí-szenvedély" nagykövetévé. "A versenysport többet jelent egyszerű pontoknál és másodperceknél. A síelés több, mint versenysport. Régebben nagyon sajnáltam, hogy milyen keveset tudnak meg az emberek arról, ahogy ez a sport és a felszerelések tulajdonképpen működnek. Az Atomic-kal ebben is közös az érdekünk, és megvan a lehetőségünk, hogy a síelés hátteréről meséljünk, ami igazán izgalmas!" - nyilatkozta Hirscher.
2012.03.05. 17:10:53 Shaman
öööö nem akarok kötözködni,de nem ő az összesített világkupa vezetője,hanem Beat Feuz
2012.03.05. 19:40:36 Pulmy
Picire nem adunk, A NAGY MEG NEM SZÁMÍT.

P.
2012.03.06. 08:03:02 admin2
Ahogy a cikkben is írjuk, a nyilatkozata idején még ő állt az élen. Itt az eredeti anyag: http://www.atomic.com/hu-HU/Stories.../Race/Feb29_Marcel_Atomic...
2012.03.07. 22:40:22 százas
Mi is szponzoráljuk az Atomicot, télen abban járunk.
Szólj hozzá Te is!
h i r d e t é s
h i r d e t é s
INGYENES TANÁCSADÁS » UTASBIZTOSÍTÁS -10% »
FELIRATKOZÁS HÍRLEVÉLRE »