Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Márciusi programok a napsütötte a Nassfelden

2016.03.03. 2016.03.15. | frissítve: 2016.03.15.

Ma újabb 30 cm-rel gyarapodott a hóréteg Nassfelden, így jelenleg 260 cm-es hótakarón csúszhatunk. Napsütésben és programokban sem lesz hiány márciusban, bikinis síelést és heavy metal fesztivált is rendeznek. Valamint a gasztronómia kedvelőinek és a családosoknak is kedveskednek.

Strandhangulat a sípályán

Fürdőruha és síléc - ez a merész kombináció a dressz kód a március 12-én megrendezésre kerülő Snow Beach Day-en Nassfelden. Aki ezen a napon bikinit, fürdőnadrágot vagy bármilyen más strandruházatot ölt, annak egy ingyenes frissítő a jutalma, valamint részt vehet a fotózással egybekötött nagyszabású Bikini flash mob-on is.
A márciusi 12-i Snow Beach Day-en a bikini és a fürdőnadrág lesz a trendi viselet.
A márciusi 12-i Snow Beach Day-en a bikini és a fürdőnadrág lesz a trendi viselet.
A nyárias öltözet jól jöhet a délután megrendezésre kerülő Waterslide Contest - azaz a "vízencsúszó verseny" résztvevőinek is. A feladat átcsúszni egy 15 méter hosszú medence vízén snowboarddal vagy síléccel, melynek elkerülhetetlen velejárója, hogy a versenyzők nagy része a jéghideg vízben köt ki.

Érdemes azonban próbálkozni, hiszen több kategóriában is hirdetnek győztest, jutalmat kap a legtovább állva maradó, a legjobb esést bemutató és a legszebb fürdőruhát viselő versenyző is. Valamint különdíjat kap az is, aki először vág neki meztelenül a küldetésnek - az alábbi videóban erről is láthatunk dokumentációt.
A 2015-ös Snow Beach Day és a Waterslide Contest legszebb megoldásai

Az első havas Heavy Metal Fesztivál

A Full Metal Mountain rendezvénynek először ad otthont Nassfeld március 28. és április 3. között. A keményebb zenei műfajok kedvelői egyszerre élvezhetik a dübörgő metált és a téli kikapcsolódás örömeit.

Hat napon keresztül több mint 30 zenekar fog zúzni a hegyen. Éjszaka bulik ismert és új bandákkal, napközben síelés és napsütés várja a fesztiválra látogatókat.
Heavy metal a pályán - idén először rendezik meg Nassfelden a Full Metal Mountain fesztivált.
Heavy metal a pályán - idén először rendezik meg Nassfelden a Full Metal Mountain fesztivált.

Kulináris élvezetek az Alpoktól az Adriai-tengerig

Az olasz-osztrák határ mellett fekvő síterep kiváló lehetőséget nyújt az alpesi és az adriai specialitások élvezetére - akár ugyanazon a napon. Délelőtt becsúszhatunk a pályáról egy olasz étterembe, ahol tengeri halat és tésztákat kóstolhatunk egy pohár ízletes Friuli-ból származó borral leöblítve.

Délután pedig az osztrák hüttékben kényeztethetjük az ízlelőbimbóinkat a helyi finomságokkal. Például egy különleges Gailtal-völgyi sajttal, amit március 13. és 27. között kóstolhatunk meg a Madritsche csúcsán berendezett Alpesi sajtfaluban.
A Madritsche csúcsán berendezett sajtfaluban különleges Gailtal-völgyi sajtokat kóstolhatunk.
A Madritsche csúcsán berendezett sajtfaluban különleges Gailtal-völgyi sajtokat kóstolhatunk.

Kedves meglepetések

A családoknak is kedveskednek idén Nassfelden, minden gyermek ingyen síelhet 10 éves korig, és a szállásuk is ingyenes a szülőkkel vagy nagyszülőkkel megosztott szobában. Valamint kedvezményes felszerelésbérlésre és oktatásra is lesz lehetőség. Az akció március 12-től a szezon végéig, április 10-ig érvényes.

Március 20. és 26. között a Húsvéti nyuszi készül meglepetésekkel a gyerekeknek. Minden nap máshová rejti el nyuszifészkét és aki megtalál legalább egyet közülük, az édességeket és belépőjegyeket nyerhet, melyekkel a nyári Nassfeldi sportlehetőségeket lehet kipróbálni.

Április 16-án pedig a golf és a síelés szerelmeseit várják Nassfeldre, a "Ski & Golf Trophy" rendezvény keretében.
KOMMENTEK

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
KAPCSOLÓDÓ GALÉRIA
Szállástippek
Hotel Sonnleitn csillagcsillagcsillag
Családi vezetésű kis szálloda a Nassfeldre vezető kiskabinos lift völgyállomásától 4 km-re. Az egy- és kétfős, valamint családi szobák heti turnusokban, félpanziós ellátással foglalhatóak!
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
AKCIÓ
Falkensteiner Sonnenalpe csillagcsillagcsillagcsillag
A modern 4 csillagos szálloda közvetlenül Nassfeld síterepe mellett található, gyönyörű hegyvidéki környezetben, 1.500 m-es magasságban. Kényelmes szobákat, teljes ellátást, változatos wellness és gyermek szolgáltatásokat kínál vendégeinek.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
Tröpolach apartmanok
Apartmanok széles választékban az 1 ágyastól kezdve egészen a 8 fősekig mindössze 300 méterre a nassfeldi Millennium-Express kabinos lifttől! Ellátás: önellátás.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
További szállástippek  
KIEMELT SÍTÁBOROK
KIEMELT SZÁLLÁSAKCIÓK
INGYENES TANÁCSADÁS
Havazás Előrejelzés
UTASBIZTOSÍTÁS
SZAKÜZLET AJÁNLATOK
KIEMELT APRÓHIRDETÉSEK
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.