Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Jól halad a mátraházai edzőtábor felújítása

2014.09.22. MTI / sielok.hu

Nyáron elkezdődött és jól halad a mátraházai edzőtábor felújítása. A majdnem 800 millió forintos beruházás során a létesítmény kívül-belül megújul. A "magaslati edzőtábor" 1969-ben nyílt meg a Kékestetőre vezető út mellett, nagyjából 700 méteres magasságban, de az elmúlt tíz évben nem használhatták a sportolók.
A beruházó Nemzeti Sportközpontok (NSK) idén júniusban hírt adott arról, hogy a szállásadó épületek és a sportlétesítmények egyaránt átalakulnak: új csarnok, nagyobb edzőterem, 300 méteres modern burkolatú futópálya, műfüves futballpálya és két kisebb multifunkcionális pálya is készül majd.
A képek 2014. szeptember 21-én készültek az építkezés helyszínén. Fotók: sielok.hu
A képek 2014. szeptember 21-én készültek az építkezés helyszínén. Fotók: sielok.hu
A létesítményt szaunával, jacuzzival, orvosi és masszázsszobával szerelik fel, a versenyzőknek és az edzőknek több mint 40 kétágyas szoba áll majd rendelkezésükre, ezek közül több a mozgássérült sportolók fogadására is alkalmas lesz.
Az edzőtábor épületei a legkorszerűbb anyagokból épülnek meg, kiemelt szerepet kap a napenergia felhasználása. A felújítás a tervek szerint már az idei télen befejeződik, az átadás 2015 első negyedévére várható.
"A munkák előkészítését tavaly kezdtük, és talán ez volt az a beruházás, amellyel kapcsolatban a legegységesebb volt a magyar sportélet hozzáállása: gyakorlatilag kivétel nélkül azt kérték, hogy nyissuk ki újra Mátraházát" - nyilatkozta Vígh László, az NSK vezetője.
Az új szállást valamint az új pályákat, ahogyan korábban, most sem csak a profik vehetik igénybe, hanem kapacitástól függően bárki sportolhat majd a mátraházai edzőtáborban.
KOMMENTEK
maci-laci | 2014.09.23. 08:50
Nem tudom, de Én nem vagyok ennyire optimista. A képek készülte előtt két nappal voltam ott, de van olyan rész ahol még bontanak. A kilátót is májusban átkellet volna adni, de még most sincs kész.

KAPCSOLÓDÓ GALÉRIA
Szállástippek
Panoráma apartman
6 fős apartman saját wellnessel Parádsasváron. Két, egyenként 3 ágyas szoba, étkező, jól felszerelt konyha és egy fürdőszoba található a házban. Az udvaron elhelyezett fűthető dézsafürdő és szauna remek kikapcsolódást nyújt egy aktív nap után.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
Parádsasvári Fakuckó
Aprócska faházikó a Mátrában maximum 4 fő részére fatüzeléses dézsafürdővel! A tetőtérben található a hálószoba, a földszinten kényelmes nappali-étkező, kihúzható kanapéval (2 főre), illetve kis konyha is helyet kap.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
Avar Hotel Mátrafüred csillagcsillagcsillagcsillagSuperior
Vendégeink 5 különböző szobatípusból választhatnak, éttermünk svédasztaláról falatozva kulináris élményeket élhetnek át, felfrissülhetnek több mint 1.000 m2-en elterülő wellness oázisunkban, aktív kikapcsolódásként kétpályás bowling pálya és fitness termünk vár.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
h i r d e t é s
h i r d e t é s
Havazás Előrejelzés
UTASBIZTOSÍTÁS
KIEMELT SÍTÁBOROK
MEGÚJULT A SÍELŐK NAPTÁRA
SZAKÜZLET AJÁNLATOK
KIEMELT APRÓHIRDETÉSEK
FELIRATKOZOM A HÍRLEVÉLRE
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.