Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Mátraszentistván: Havas Farsangi Napok a hétvégén

2020.01.20. 2020.01.24. Sípark.hu | frissítve: 2020.01.24.

Január 23. és 25. között tartják a Mátraszentistváni Síparkban a Havas Farsangi Napok rendezvényt összekötve a Boszorkányok Éjszakája fáklyás síeléssel. Íme, a rendezvény programja.

Csütörtök:

INGYENES FARSANGI SÍOKTATÁS csütörtökön, JELMEZES síoktatókkal. A jelmezben érkező vendégek ajándék teát vagy forralt bort kapnak a hüttében. Jelentkezés: info@sioktatopark.hu e-mail címen. Ingyenes oktatáson, érvényes, megvásárolt síbérlettel lehet részt venni.

Egy 80 perces csoportos oktatásra lehet regisztrálni (dupla vagy privát oktatásra nem érvényes az ingyenesség). Sí- és snowboard oktatás minden szinten, illetve síóvodai foglalkozásra is érvényes.

Péntek:

RAUCH-MACSU EMLÉKVERSENY az ESTI SÍELÉS alatt 17-tól. Országos nyílt amatőr alpesi síverseny, jelmezben induló vendégek ajándék Sípark nyakba akasztható kulcstartót kapnak ajándékba. Versenykiírás: www.sipark.hu oldalon az események között.

Szombat:

Vetélkedők napközben, DJ SOMA az Alpesi teraszon.

Esti program: BOSZORKÁNYOK ÉJSZAKÁJA FÁKLYÁS SÍELÉSSEL - esti síelés alatt jelmezes, fáklyás síelés lesz síoktatókkal, boszorkányokkal és a Felső-Mátrai DSE-vel. Ha boszorkány jelmezben és seprővel érkezel, számodra INGYENES az esti síelés, érvényesítés a pénztárban a jelmezben és a seprő felmutatásával!

Hozz magaddal egy elemlámpát, korlátozott számban elérhetőek a fáklyák is. Légy részese Te is a fáklyás síelésnek, akár boszorkányként akár jelmezben érkezve!
KOMMENTEK

KAPCSOLÓDÓ CIKK
Szállástippek
Fogadó a táncoló kecskékhez
Összesen 12 darab kétágyas szobával várja vendégeit a fogadó, Galyatetőn, a mátraszentistváni Síparktól 3 km-re. Ellátás: félpanzió, vagy a'la carte a ház éttermében és kávéházában. Wellness: szauna és jacuzzi.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
Panoráma apartman
6 fős apartman saját wellnessel Parádsasváron. Két, egyenként 3 ágyas szoba, étkező, jól felszerelt konyha és egy fürdőszoba található a házban. Az udvaron elhelyezett fűthető dézsafürdő és szauna remek kikapcsolódást nyújt egy aktív nap után.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
Avar Hotel Mátrafüred csillagcsillagcsillagcsillagSuperior
Vendégeink 5 különböző szobatípusból választhatnak, éttermünk svédasztaláról falatozva kulináris élményeket élhetnek át, felfrissülhetnek több mint 1.000 m2-en elterülő wellness oázisunkban, aktív kikapcsolódásként kétpályás bowling pálya és fitness termünk vár.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
További szállástippek  
h i r d e t é s
Havazás Előrejelzés
KIEMELT SZÁLLÁSAKCIÓK
UTASBIZTOSÍTÁS
KIEMELT SÍTÁBOROK
MEGÚJULT A SÍELŐK NAPTÁRA
SZAKÜZLET AJÁNLATOK
KIEMELT APRÓHIRDETÉSEK
FELIRATKOZOM A HÍRLEVÉLRE
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.