Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Mátraszentistván: Havas Farsangi Napok a hétvégén

2020.01.20. 2020.01.24. Sípark.hu | frissítve: 2020.01.24.

Január 23. és 25. között tartják a Mátraszentistváni Síparkban a Havas Farsangi Napok rendezvényt összekötve a Boszorkányok Éjszakája fáklyás síeléssel. Íme, a rendezvény programja.

Csütörtök:

INGYENES FARSANGI SÍOKTATÁS csütörtökön, JELMEZES síoktatókkal. A jelmezben érkező vendégek ajándék teát vagy forralt bort kapnak a hüttében. Jelentkezés: info@sioktatopark.hu e-mail címen. Ingyenes oktatáson, érvényes, megvásárolt síbérlettel lehet részt venni.

Egy 80 perces csoportos oktatásra lehet regisztrálni (dupla vagy privát oktatásra nem érvényes az ingyenesség). Sí- és snowboard oktatás minden szinten, illetve síóvodai foglalkozásra is érvényes.

Péntek:

RAUCH-MACSU EMLÉKVERSENY az ESTI SÍELÉS alatt 17-tól. Országos nyílt amatőr alpesi síverseny, jelmezben induló vendégek ajándék Sípark nyakba akasztható kulcstartót kapnak ajándékba. Versenykiírás: www.sipark.hu oldalon az események között.

Szombat:

Vetélkedők napközben, DJ SOMA az Alpesi teraszon.

Esti program: BOSZORKÁNYOK ÉJSZAKÁJA FÁKLYÁS SÍELÉSSEL - esti síelés alatt jelmezes, fáklyás síelés lesz síoktatókkal, boszorkányokkal és a Felső-Mátrai DSE-vel. Ha boszorkány jelmezben és seprővel érkezel, számodra INGYENES az esti síelés, érvényesítés a pénztárban a jelmezben és a seprő felmutatásával!

Hozz magaddal egy elemlámpát, korlátozott számban elérhetőek a fáklyák is. Légy részese Te is a fáklyás síelésnek, akár boszorkányként akár jelmezben érkezve!
KOMMENTEK

KAPCSOLÓDÓ CIKK
Szállástippek
Avar Hotel Mátrafüred csillagcsillagcsillagcsillagSuperior
Vendégeink 5 különböző szobatípusból választhatnak, éttermünk svédasztaláról falatozva kulináris élményeket élhetnek át, felfrissülhetnek több mint 1.000 m2-en elterülő wellness oázisunkban, aktív kikapcsolódásként kétpályás bowling pálya és fitness termünk vár.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
Parádsasvári Fakuckó
Aprócska faházikó a Mátrában maximum 4 fő részére fatüzeléses dézsafürdővel! A tetőtérben található a hálószoba, a földszinten kényelmes nappali-étkező, kihúzható kanapéval (2 főre), illetve kis konyha is helyet kap.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
Panoráma apartman
6 fős apartman saját wellnessel Parádsasváron. Két, egyenként 3 ágyas szoba, étkező, jól felszerelt konyha és egy fürdőszoba található a házban. Az udvaron elhelyezett fűthető dézsafürdő és szauna remek kikapcsolódást nyújt egy aktív nap után.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
További szállástippek  
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.