Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM
Menü ≡

Mátraszentistván: Havas Farsangi Napok a hétvégén

2020.01.20. | Frissítve: 2020.01.24. | Szerző: Erbeszkorn Tamás | Sípark.hu
Január 23. és 25. között tartják a Mátraszentistváni Síparkban a Havas Farsangi Napok rendezvényt összekötve a Boszorkányok Éjszakája fáklyás síeléssel. Íme, a rendezvény programja.

Csütörtök:

INGYENES FARSANGI SÍOKTATÁS csütörtökön, JELMEZES síoktatókkal. A jelmezben érkező vendégek ajándék teát vagy forralt bort kapnak a hüttében. Jelentkezés: info@sioktatopark.hu e-mail címen. Ingyenes oktatáson, érvényes, megvásárolt síbérlettel lehet részt venni.

Egy 80 perces csoportos oktatásra lehet regisztrálni (dupla vagy privát oktatásra nem érvényes az ingyenesség). Sí- és snowboard oktatás minden szinten, illetve síóvodai foglalkozásra is érvényes.

Péntek:

RAUCH-MACSU EMLÉKVERSENY az ESTI SÍELÉS alatt 17-tól. Országos nyílt amatőr alpesi síverseny, jelmezben induló vendégek ajándék Sípark nyakba akasztható kulcstartót kapnak ajándékba. Versenykiírás: www.sipark.hu oldalon az események között.

Szombat:

Vetélkedők napközben, DJ SOMA az Alpesi teraszon.

Esti program: BOSZORKÁNYOK ÉJSZAKÁJA FÁKLYÁS SÍELÉSSEL - esti síelés alatt jelmezes, fáklyás síelés lesz síoktatókkal, boszorkányokkal és a Felső-Mátrai DSE-vel. Ha boszorkány jelmezben és seprővel érkezel, számodra INGYENES az esti síelés, érvényesítés a pénztárban a jelmezben és a seprő felmutatásával!

Hozz magaddal egy elemlámpát, korlátozott számban elérhetőek a fáklyák is. Légy részese Te is a fáklyás síelésnek, akár boszorkányként akár jelmezben érkezve!
Kilépés a vetítésből
másodpercenként
3
váltás
Kapcsolódó címkék:
Kapcsolódó síterepek:
Kapcsolódó cikkek:
Kapcsolódó országok:
h i r d e t é s
h i r d e t é s
UTASBIZTOSÍTÁS -10% » FELIRATKOZÁS HÍRLEVÉLRE »
A SIELOK.HU SZÁMOKBAN
A portált jelenleg 11 vendég és 2 regisztrált felhasználó látogatja.