Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Megyesy Jenőt választották a Magyar Sí Szövetség elnökének

2017.07.13. MTI

A Magyar Sí Szövetség csütörtöki tisztújító közgyűlésén Megyesy Jenőt nyílt szavazással egyhangúlag választották elnöknek. Kálomista Gábor hat év után a május 29-i közgyűlésen mondott le elnöki posztjáról, ezért volt szükség a tisztújító közgyűlés összehívására.
Dr. Megyesy Jenő (Kép: Magyar Sí Szövetség)
Dr. Megyesy Jenő (Kép: Magyar Sí Szövetség)
"A sport iránti elkötelezettségből vállaltam a pozíciót. Az előző elnökséget köszönet illeti az elmúlt 12 év munkájáért. Miklós Edit példája mutatja, hogy a magyar sísport komoly szerepet és további elismerést vívhat ki a világban.

Ezt az utat szeretném folytatni, hogy minél több jó eredményt érhessenek el sportolóink" - mondta a négy évre megválasztott Megyesy Jenő, aki 2010 óta a miniszterelnök főtanácsadója.

Eredetileg három jelölt volt az elnöki posztra, de miután Megyesy - az MTK jelöltjeként - a közgyűlésen megerősítette, hogy vállalja a tisztséget, Kálomista Gábor korábbi elnök és Kaszó Klára eddigi ügyvezető elnök is visszalépett.

Kálomista Gábor hat év után a május 29-i közgyűlésen mondott le elnöki posztjáról, ezért volt szükség a tisztújító közgyűlés összehívására.
KOMMENTEK

KAPCSOLÓDÓ CIKK
KIEMELT SÍTÁBOROK
KIEMELT SZÁLLÁSAKCIÓK
INGYENES TANÁCSADÁS
Havazás Előrejelzés
UTASBIZTOSÍTÁS
SZAKÜZLET AJÁNLATOK
KIEMELT APRÓHIRDETÉSEK
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.