Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Megyesy Jenőt választották a Magyar Sí Szövetség elnökének

2017.07.13. MTI

A Magyar Sí Szövetség csütörtöki tisztújító közgyűlésén Megyesy Jenőt nyílt szavazással egyhangúlag választották elnöknek. Kálomista Gábor hat év után a május 29-i közgyűlésen mondott le elnöki posztjáról, ezért volt szükség a tisztújító közgyűlés összehívására.
Dr. Megyesy Jenő (Kép: Magyar Sí Szövetség)
Dr. Megyesy Jenő (Kép: Magyar Sí Szövetség)
"A sport iránti elkötelezettségből vállaltam a pozíciót. Az előző elnökséget köszönet illeti az elmúlt 12 év munkájáért. Miklós Edit példája mutatja, hogy a magyar sísport komoly szerepet és további elismerést vívhat ki a világban.

Ezt az utat szeretném folytatni, hogy minél több jó eredményt érhessenek el sportolóink" - mondta a négy évre megválasztott Megyesy Jenő, aki 2010 óta a miniszterelnök főtanácsadója.

Eredetileg három jelölt volt az elnöki posztra, de miután Megyesy - az MTK jelöltjeként - a közgyűlésen megerősítette, hogy vállalja a tisztséget, Kálomista Gábor korábbi elnök és Kaszó Klára eddigi ügyvezető elnök is visszalépett.

Kálomista Gábor hat év után a május 29-i közgyűlésen mondott le elnöki posztjáról, ezért volt szükség a tisztújító közgyűlés összehívására.
KOMMENTEK

KAPCSOLÓDÓ CIKK
h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.