Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Miklós Edit idei legjobb eredményét érte el

2015.01.18. Magyar Sí Szövetség

A pálya felső és alsó felében szenzációsan teljesített, amivel a futam közepén elkövetett hibáján is sokat javított Miklós Edit a női alpesi sízők Világkupa-sorozatának vasárnapi lesikló versenyén, Cortina d'Ampezzo-ban. Sízőnk a 16. helyen végzett, és ez eddigi legjobb eredménye ebben a szezonban.
Olimpiai hetedik helyezett sízőnk 1,71 másodperccel maradt el a győztes Lindsey Vonn-tól, és 16. helyezésével újabb 15 pontot szerzett. Ezzel az eredménnyel a szakági versenyben a 28. helyre lépett előre. De ehhez az eredményhez ismét nagy bravúrra volt szüksége. 

Edit a következőképpen értékelte futamát: "Elmondhatom, hogy a szerencse velem tartott. Mire sorra kerültem, elillant a pálya közepéről a halvány köd. Nagyon jól teljesítettem a pálya felső és legalsó szakaszán, de sajnos volt egy nagy tévedésem a futam közepén, amikor kicsúsztam a friss hóba. Ott rengeteget veszítettem, de ami fontos, nem adtam fel, hanem tovább küzdöttem, mindent beleadtam. Végül a 16. helyen végeztem, javítva a pénteki eredményemen!”

Hétfőn újra verseny vár a mezőnyre, szuper-óriásműlesiklással fejeződik be az olaszországi Világ Kupaforduló. Miklós Edit 43-as rajtszámmal vág neki a távnak.
KOMMENTEK
Pulmy | 2015.01.19. 09:24
Gratulálok! Nagyon szép eredmény ! Érdemes megnézni az időkülönbséget Vonntól,nagyon-nagyon kevés.
Edit lesiklásban végleg megérkezett az elithez!
netgo97 | 2015.01.19. 09:44
Gyönyörű időeredmény, csak így tovább. Magyarország az élre tör!
foldesjimko | 2015.01.19. 09:46
Így tovább, hajrá Edit! Most a síbalesetes törött lábam , miatt csak a képernyőn tudok, havas lejtőkhöz jutni, van időm szurkolni a magyar sport sízőknek! Jimko
Peter Szekely | 2015.01.19. 11:11
Hajra Edit

Szállástipp
Residence Civetta csillagcsillag
Modern 2-8 fős apartmanokból álló ház, 100 m-re Civetta felvonóitól. A minőségi fa bútorokkal felszerelt apartmanok mindegyikében található LCD TV. További szolgáltatások: szauna, sószoba, ingyenes WIFI, sítároló, gyerekeknek játszószoba.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.