Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Miklós Edit készül a kanadai versenyére

2014.11.19. MTI

Megújult az együttműködés Miklós Edit olimpiai 7. helyezett alpesi síző, valamint az Audi és a Das WeltAuto között. A közös sajtótájékoztatón elhangzott, Miklós egy Audi Q3 és egy Volkswagen Transporter típusú járművet kapott, hogy az európai világkupa-futamokra sífelszerelésével együtt könnyebben juthasson el.
A 26 éves síző beszámolt a nyári időszakban elvégzett felkészüléséről, s kiemelte, más márkájú sílécekre váltott, ezért a munka nagy részét az tette ki, hogy minél jobban hozzászokjon az új léceihez, s megismerje azokat.

"Holnap indulok Kanadába, ahol december első hétvégéjén elkezdődik majd számomra is a vk-szezon, a célom pedig az, hogy a lehető legjobb eredményeket érjem el az idény során" - mondta Miklós Edit. Hozzátette, a jövő februári világbajnokságon lesiklásban az első hat között akar zárni, a világkupa-sorozatban pedig többször is az első 10-ben szeretne végezni, de nem tartja lehetetlennek, hogy az egyik állomáson akár dobogóra is álljon.

Miklós Edit / Facebook
Miklós Edit / Facebook
Az MTK sízője kiemelte, még mindig a lesiklás a legerősebb száma, de az edzések eredményeként sokat javult szuper-óriásműlesiklásban is.

Az MTI kérdésére Miklós azt mondta, nem tudott róla, hogy a nemzetközi szövetség (FIS) kedden engedélyezte a légzsák használatát az alpesi sízőknek, de jó ötletnek tartja az eszköz bevetését.

"Biztos, hogy számos súlyos sérüléstől meg tudja óvni a sízőket, amint lehetőségem lesz rá, ki fogom próbálni, s ha nem akadályoz a versenyzésben, akkor természetesen használni is fogom" - nyilatkozta Miklós Edit.

A FIS egyelőre csak az edzéseken engedélyezi a légzsák alkalmazását, de a keddi döntés értelmében január 1-től már versenyeken is viselhetik majd a sízők az eszközt.
KOMMENTEK

KAPCSOLÓDÓ CIKK
KAPCSOLÓDÓ VIDEÓ
KIEMELT SÍTÁBOROK
KIEMELT SZÁLLÁSAKCIÓK
INGYENES TANÁCSADÁS
Havazás Előrejelzés
UTASBIZTOSÍTÁS
SZAKÜZLET AJÁNLATOK
KIEMELT APRÓHIRDETÉSEK
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.