Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Miklós Edit újabb pontszerzése Val d'Isere-ben

2016.12.18. Magyar Sí Szövetség

A 28. helyen végzett Miklós Edit az alpesi sí világkupa sorozat Val d'Isere-i szuperóriás-műlesikló futamában, így a szombati 12. helyezéséért járó pontjaival együtt összességében 25 világkupa ponttal zárta a hétvégét. A szuper-G győztese a svájci Lara Gut lett.
Kép: Patrick Gasser, Jungfrau Zeitung
Kép: Patrick Gasser, Jungfrau Zeitung
A legeredményesebb magyar síző jó formában várta a Val d'Isere-i verseny hétvégét. Miklós Edit a szombati lesikló futamban egy kisebb hiba miatt a tizenkettedik helyen végzett.

Következett vasárnap idei utolsó futama, a szuper-g verseny, ahol az MTK sízője 21-ként vágott neki a távnak. A pálya nehéznek és kissé buckásnak bizonyult, mellyel meggyűlt a versenyzők baja: az 56 indulóból csupán 39-en értek célba.

Miklós Edit, ahogy mindig, ezúttal is tiszta menetre készült, és arra, hogy tartani tudja az időt az élen állókkal. A felső szakaszt jól teljesítette, a középső technikás résznél is koncentráltan sízett, az ugratót viszont nem sikerült optimálisan vennie, és sokat veszített sebeségéből. Végül 17. -ként ért célba, az őt követők közül néhányan még meg tudták előzni, így végül a 28. lett.

Jelenleg összetettben a 18. helyen áll, míg a szuperóriás-műlesiklás szakági rangsorában a 23. Legerősebb számában, lesiklásban az 5. helyen várja a folytatást. Edit idén már nem indul a világkupában, legközelebb január közepén, az ausztriai Altenmarkt-Zauchensee-ben áll rajthoz.
KOMMENTEK

h i r d e t é s
h i r d e t é s
h i r d e t é s
Havazás Előrejelzés
UTASBIZTOSÍTÁS
KIEMELT SÍTÁBOROK
MEGÚJULT A SÍELŐK NAPTÁRA
SZAKÜZLET AJÁNLATOK
KIEMELT APRÓHIRDETÉSEK
FELIRATKOZOM A HÍRLEVÉLRE
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.