Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
RENDBEN
Menü ≡
ROVATOK    HÍREK    HÓJELENTÉS    WEBKAMERÁK
TÉLI SPORTOK    FELSZERELÉS    GALÉRIA
JÁTÉK    AKCIÓK    FÓRUM    SZAKÉRTŐK
FIRST MINUTE SZÁLLÁSAKCIÓK
Krvavec
10 % akció október 30-ig a csomag-és listaárakra!
Lungau régió
Pályaközeli apart- manok 30 € /éjtől! -10% okt. 01-ig!
Kreischberg
5 % kedvezmény október 31-ig, szállás alpesi apartmanban!
További first minute szállásakciók »
SÍTEREPAJÁNLÓ
Bohinj - Vogel
Aktív csomagok a gyönyörű Bohinji-tó körzetében!
Schladming-Dachstein
Nyári kártyával több mint 100 ingyenes program!
Mölltal gleccser
Nyári síelés és Karintia kártya 160+ ingyenes programmal!
UTASBIZTOSÍTÁS -10%
KÖVESS MINKET!
facebook twitter googleplus youtube instagram

Miklós Edit visszavonult, elnök szeretne lenni

2018.04.12. | Szerző: MTI
Miklós Edit csütörtökön bejelentette visszavonulását, illetve jelezte, vasárnap versenybe száll a Magyar Sí Szövetség elnöki posztjáért.
"Rengeteget segítettem abban, hogy Magyarország felkerüljön a sísport térképére. Csodálatos hét esztendő volt magyar színekben versenyezni, mindig a profizmus felé haladtunk. A mostani vezetőség, Bajai András elnök és Vámos Attila ügyvezető viszont amatőr" - jelentette ki könnyeivel küszködve sajtótájékoztatóján a lesiklásban olimpiai hetedik alpesi síző.

Hozzátette: "Semmi jóra nem vezet, amit ők csinálnak. Nem tudunk profin együttműködni, elsősorban ezért döntöttem a visszavonulás mellett"

Miklós Edit azt mondta, eredetileg úgy tervezte, hogy a jövő évi vb után akasztja szögre a bukósisakját.

A 30 éves sportoló kifejtette, nem az egészségi állapota miatt hagyta abba, mivel januári, második térdsérülése szinte "semmiség" volt az elsőhöz képest, amelyet 2017 januárjában szenvedett el. Kiemelte, térdszorító nélkül jár és három hónappal a balesetet követően már sílécre állhatna.

"Mindent megtettem, büszkén hagyom abba" - fogalmazott Miklós Edit, aki elárulta, számára a szocsi játékokon elért hetedik helye a legkedvesebb emlék, de szívesen gondol a világkupa futamokon elért két harmadik helyére is.

Kilépés a vetítésből
másodpercenként
3
váltás
A csíkszeredai születésű síző elmondta, novemberben úgy választották meg elnöknek Bajai Andrást, hogy folytatja az előző vezetés által megkezdett munkát, de egyik napról a másikra ezt felrúgta, az általa kinevezett ügyvezető pedig rendre beleszólt szakmai kérdésekbe. A szövetségben uralkodó káoszra példaként említette, hogy az egyik szponzori szerződést felmondták, az edzők pedig nem kapják meg a pénzüket.

"A mostani fiatalok jobb eredményeket érnek el, mint én ugyanebben a korban. Összes energiámat abba fektetem, hogy ők jobbak legyenek. Lesznek még Miklós Editek és világkupákon szereplő versenyzők" - mondta Miklós Edit, aki a korábbi, Kálomista Gábor és Kaszó Klára által fémjelzett vezetés munkájának folytatását ígérte, szorosan együttműködve a klubokkal.

Az eseményen jelen volt a szintén csíkszeredai születésű, kétszeres olimpikon Szőcs Emőke sílövő és sífutó is, aki múlt héten vonult vissza. Ő az MTI-nek elmondta, szintén szerepet vállal a szövetség munkájában, amennyiben Miklós Edit lesz az elnök.

Vasárnap 15 órától a Danubius Hotel Arénában tartják a szervezet rendkívüli közgyűlését, amelynek egyik napirendi pontja a tisztségviselők visszahívása, majd megválasztása.
2018.04.12. 12:23:56 minerel
A visszavonulás rendben de elnök neee!!!! :-(
2018.04.12. 14:13:31 maci-laci
Nem tisztem verbális képességét megítélni, de úgy vélem van hová fejlődnie.
2018.04.12. 15:17:22 arsenal
Sajnálom, hogy visszavonul, de érthető lépés.
A múltkori nyilatkozatával sportvezetőként nálam már leírta magát. Persze elhiszem, hogy szívesen kevergetné Kaszó Kláráékkal a pénzesbödönt.
2018.04.13. 06:26:34 BorsosL62
Egyből látszik hogy magyarok vagytok, rögtön a pénzről beszéltek, természetesen negatívan. Ami meg a verbalitást illeti, nem az a legfontosabb, ki hogy tud nyilatkozni, hanem mit cselekszik. Tudjátok a "tettek beszélnek".
2018.04.13. 06:45:28 maci-laci
A többes szám nem igazán helytálló ;)
A beszédkészség pedig bizonyos pozícióknál elengedhetetlen.
2018.04.13. 09:52:57 bouquetk
Kedves BorsosL62, mit tett idáig ez a hölgy, ami alkalmassá tenné az elnöki posztra? Ugye abban egyetértünk,hogy az,hogy viszonylag gyorsan sízik, itt nem játszik.
2018.04.13. 21:24:47 Konrád Leo
Nem abból látszik, hogy magyarok vagyunk, mert a pénzről beszélünk, hanem abból látszik, hogy a sajátunkat kikezdjük... Ez a tipikus magyar szokás.
Edit sportolóként hatalmas eredményeket ért el és ez már valami- megérdemli a tiszteletet.
2018.04.13. 21:37:21 maci-laci
kedves Konrd Leo azt hiszem senki sem vitatta Edit teljesítményét. az előtt le a kalappal !!! A kommentek a sportdiplomata ambíciójára irányultak. Szerintem fordítva ülsz a lovon !!
2018.04.13. 22:30:17 minerel
Ne feledjük a Szőllős testvérek esetében a pártatlan sporttársi hozzáállását. Na akkor milyen szöveg ez az "abból látszik, hogy magyarok vagyunk"?
2018.04.15. 13:31:17 százas
Sok élsportoló folytatta sportvezetőként, valóban változó sikerekkel. A sportban a csúcsra jutáshoz rendkívüli képességek szükségeltetnek mentális és fizikai oldalról is. Ez nem veszik el és hasznosítható a további életpálya során is, ez a sport egyik legfőbb hozadéka. Ne mondjunk ítéletet előre nemzetünk büszkeségéről! Mellesleg síztél már "viszonylag gyorsan" bouquetk?
2018.04.16. 16:13:15 huligan
Hagyjuk már Edit sikereit! Ne essünk hasra. Szép volt, jó volt, ügyes volt! Szurkoltam neki. Mindent sikerült lerombolnia, emberileg egy nagy NULLA!!! Az hogy akar sportvezető lenni, utánpótlással foglalkozni, aki nagy nyilvánosság előtt támogatja kamasz versenyzők KÉT ÉVRE való eltiltását és fenyegeti a nemzetét, a rajongóit, hogy ő abbahagyja, ha... TESSÉK??? MI VAN???
Szólj hozzá Te is!
Kapcsolódó címkék:
Kapcsolódó szervezetek:
Kapcsolódó cikkek:
Kapcsolódó országok:
IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!
Szeretném megkapni a síelők.hu friss híreit és síelőknek szóló aktuális ajánlatait.
Elfogadom az adatvédelmi elveket.
Hírlevél archívum »
A SIELOK.HU SZÁMOKBAN
A portált jelenleg 34 vendég és 1 regisztrált felhasználó látogatja.
Asztali nézet
A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk. Elfogadom. Több infó...