Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Az összes pálya üzemel vasárnap Visegrádon!

2010.02.13.

Az összes pálya üzemel vasárnap Visegrádon! Az idei szezonban már másodszor fordul elő, hogy az összes pályát lehet használni Visegrád-Nagyvillám síterepén, ez azért is nagy dolog, mert korábban szezonok teltek el anélkül, hogy üzemelhetett volna a felső pálya.

A visegrádi sípálya közleménye a vasárnapi nyitva tartásról

Jó híreim vannak a nagypálya imádóinak. Vasárnap megnyitjuk a felső szakaszt és az erdei utat is a nagyközönségnek. Szombaton csak félútig járt a tányéros felvonó, megtapostuk az erdei út variációkat, ill. még egyszer át kell menni rajtuk, mert a sok kiránduló összetaposta. Éjszaka végre elég hideg lesz, és ha rendesen kifagy, akkor holnap tartani fog egy darabig. Kérünk minden használót, hogy lehetőleg ne hóekében jöjjön végig rajta, mert akkor a közepén ismét hamar előjön a murva. A nagypályát továbbra sem tudjuk kezelni, kopások már az első csúszások után jelentkezhetnek rajta. Az alsó hóágyús szakaszok viszont a szokásos esti ratrakolás után és az ígért fagy hatására kiváló állapotban lesznek.

Tehát az összes pályánk nyitva lesz, ebben a szezonban másodszor. Sorállás nem várható, mert minden liftünk teljes kapacitással működni fog, és szombaton sem voltak sokan. Működni fog természetesen az igen élvezetes, döntött kanyaros snowtubing (hófánk) pályánk is, érdemes kipróbálni. A síiskolánk, kölcsönzőnk és büfénk szokásos időben, a pályával együtt van nyitva. Teljesen kezdő csoportok indulnak 11-től és 14-től (2 órás, 4000 Ft/fő- felvonó használattal), melyre még a helyszínen is lehet jelentkezni, haladóknak és hódeszkásoknak intenzív magánóráinkat ajánljuk.

Várunk mindenkit szeretettel!

Gutbrod Rezső

Visegrád-Nagyvillám sípálya
KOMMENTEK

h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.