Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Sramlizenészek síversenyét rendezik Saalbachban

2011. március 30 - április 3.

2011.03.10.

Sramlizenészek síversenyét rendezik Saalbachban Az apré-sí zene sztárjai idén 20. alkalommal versenyeznek Hinterglemmben, a Zwölferkogel FIS pályáján. Az öt napos rendezvényen a síelés mellett természetesen a zene játszik főszerepet, esténként fűtött fesztiválsátorban mulathatunk a hüttékből már jól ismert slágerek kíséretében.
Ez a rendezvény a régió téli szezonjának egyik legfényesebb csillaga, 20 évvel ezelőtt egy spicces éjszakán született az ötlet, hogy jó lenne a versenyzést összekapcsolni a sztárokkal, akik elsősorban a síelést követő hangulatért felelősek. Ennek eredménye, hogy ma már nemcsak az alpesi zene világának nagyágyúi számára kötelező itt a megjelenés, hanem a rendezvény egyfajta ugródeszkaként szolgál számos új tehetség számára is.

Ebből legtöbbet Hinterglemm vendégei profitálnak, hiszen a versenyt 5 napon keresztül egy kitűnő keretprogram kíséri. Több mint 30 külföldi és hazai együttes gondoskodik a jó hangulatról a Zwölferkogel lábánál felállított rendezvénysátorban.

Az első nap március 30-án, szerdán már délután 15 órától megkezdődik a rendezvény, a hivatalos megnyitót a Hotel Wiesenegg-ben tartják, ingyenes belépővel. A második napon az együttesek a pályák körüli hüttékben szórakoztatják a síelőket, érdemes tehát meg-megállni a hüttéknél, hiszen a hangulat ilyenkor egészen különleges. Péntek este már a fesztiválsátorban lépnek fel a legnépszerűbb együttesek, ezt követően szombaton következik az óriás műlesikló verseny, ahol csapatban és egyénileg is versenyeznek majd a zenészek. Este ismételten a fesztiválsátorban szórakozhatunk, az utolsó napon vasárnap pedig nem csak este, hanem ellenkezőleg, már délelőtt is táncra perdülhetünk.

A pilisvörösvári Donau Power csapat képviseli a rendezvényen Magyarországot.
A rendezvénnyel kapcsolatos további információk: www.musikanten-ski-wm.at
KOMMENTEK
porszi | 2011.03.10. 12:04
Kíváncsi lennék milyen lesz a buli a verseny után.
csabor | 2011.03.10. 16:25
A csapat lesikló verseny közben is kell zenélni?
De szép látvány is lenne!
Barna86 | 2011.03.10. 22:12
S hazánkat is képviseli egy zenekár, méghozzá a pilisvörösvári Donau Power csapat...:P:P:P
afuchs007 | 2011.03.10. 22:23
Az ám! Jó kis buli! Aki szereti az ilyen zenét annak felejthetetlen élmény! A Donau szerencsére több éve színvonalasan képviseli kis hazánkat a rendezvényen.
admin2 | 2011.03.11. 08:02
Köszönet a kommentelőknek! Be is fűztünk egy videót a Donau Power együttesről.

KAPCSOLÓDÓ CIKK
Szállástippek
Pension Tannenhof
A családi vezetésű barátságos panzió Leogangban, hangulatos szobákkal és apartmanokkal várja vendégeit Saalbach-Hinterglemm-Leogang sípályáitól 6-7 km-re. Reggelis és félpanziós ellátás is kérhető, a pihenésről panorámás szauna gondoskodik.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
Ferienresort Rehrenberg
Modern, tágas, kandallós 2-10 fős apartmanok jól felszerelt konyhával Saalbach és Zell am See között, 600 m-re a Zellamseexpress felvonótól. Ingyenes parkolás, wellness-részleg kültéri fűtött medencével, szaunákkal, étterem, kinti-benti játszótér.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
Saalbach Suites
2022 decemberi átadású, 2-7 fős, elegáns szobák és lakosztályok Saalbach-Hinterglemm, vorderglemmi sípályái mellett! Szolgáltatások: parkoló, wifi, wellness részleg, reggeli. Az szálláshely egy saját bárral is rendelkezik.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
KIEMELT SÍTÁBOROK
KIEMELT SZÁLLÁSAKCIÓK
INGYENES TANÁCSADÁS
Havazás Előrejelzés
UTASBIZTOSÍTÁS
SZAKÜZLET AJÁNLATOK
KIEMELT APRÓHIRDETÉSEK
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.