Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Sramlizenészek világbajnokságát rendezik Schladmingban

2023.02.20. sielok.hu

Az apré-sí zene sztárjai idén 30. alkalommal versenyeznek a Schladmingi síterep Hochwurzen 32-es pályáján. A március végi öt napos rendezvényen a síelés mellett természetesen a zene játszik főszerepet. Esténként fűtött fesztiválsátorban lehet mulatni a hüttékből már jól ismert slágerekre.
2023. március 29 - április 2.  között tartják a rendezvényt. | Kép: musikanten-ski-wm.at
2023. március 29 - április 2. között tartják a rendezvényt. | Kép: musikanten-ski-wm.at
Ez a rendezvény a régió téli szezonjának egyik legfényesebb csillaga. Kerek 30 évvel ezelőtt egy spicces éjszakán született az ötlet, hogy jó lenne a versenyzést összekapcsolni a sztárokkal, akik elsősorban a síelést követő hangulatért felelősek. Ennek eredménye, hogy ma már nemcsak az alpesi zene világának nagyágyúi számára kötelező itt a megjelenés, hanem a rendezvény egyfajta ugródeszkaként szolgál számos új tehetség számára is.

Ebből legtöbbet Schladming vendégei profitálnak, hiszen a versenyt 5 napon keresztül egy kitűnő keretprogram kíséri. Több mint 40 külföldi és hazai együttes gondoskodik a jó hangulatról a WM Park Schladming Stadionparkolóban felállított bulisátorban.
A hangulat garantált: az Innkreis Buam zenekarral egészen biztosan
Az első nap 2023. március 29-én, szerdán már 13 órától megkezdődik az eseménysorozat egy szabadtéri koncerttel, melyre a Rohrmooser Erlebniswelt-ben kerül sor. A második napon az együttesek a pályák körüli hüttékben szórakoztatják a síelőket, érdemes tehát meg-megállni a hegyi vendéglőkben, hiszen a hangulat ilyenkor egészen különleges. Péntek este már a fesztiválsátorban lépnek fel a legnépszerűbb együttesek, ezt követően szombaton következik az óriásműlesikló verseny, ahol csapatban és egyénileg is versenyeznek majd a zenészek. Este ismételten a fesztiválsátorban szórakozhatunk, az utolsó napon vasárnap pedig nem csak este, hanem már délelőtt is táncra lehet perdülni.

A rendezvénnyel kapcsolatos további információk: www.musikanten-ski-wm.at

A Schladming 4-hegy síterepen terv szerint egészen 2023.04.16-ig tart a síszezon.
KOMMENTEK

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
Szállástippek
Landhaus Amadeus csillagcsillagcsillagcsillag
Kiváló családi szállás apartmanokkkal és kétágyas szobákkal néhány km-re Schladmingtól, síbusszal a közelben. Wellness: szauna, infravörös kabin, tepidárium, fitnesz.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
Bachseitenhof Panzió
1.200 m magasan az erdő szélén fekvő 12 szobás, panorámás panzió. A legközelebbi sílift (Fageralm) 4,5 km-re található, de kocsival a Ski Amadé sírégió számos síterepe elérhető. A síelés után finn- és infraszauna, ezen kívül internet, ingyenes parkolás várja a vendégeket.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
Villa Liesl
Egyedileg berendezett, exkluzív 6-8 fős apartmanok saját szaunával Schladming / Hauser Kaibling síliftjeitől 350 méterre.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
További szállástippek  
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.