Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM
Menü ≡

Nassfelden van Ausztria-szerte a legtöbb hó!

Valentin napon minden hölgy rózsát és pezsgőt kap Nassfelden

2014.02.12. | Frissítve: 2014.02.13.
Nassfelden van Ausztria-szerte a legtöbb hó! Az idei szezon csapadékban gazdag időjárása újra megerősítette a karintiai Nassfeld "hónagyhatalom" jelzőjét. A jelenlegi 430 cm-es hótakarójával Nassfeld méltán érdemelte ki a leghavasabb osztrák síterep címet - jelenleg olyan terepeket előz meg mint Mölltal, Hintertux vagy a Stubai gleccser.
h i r d e t é s
Míg rengeteg salzburgi illetve stájer, egyébként remek adottságokkal rendelkező terep kedvezőtlen körülményekkel, hóhiánnyal és a szokatlan meleggel küzd, addig Nassfelden már decemberben remek hóviszonyok fogadták a síelőket. A terep az idei szezont 2013. december 6-án nyitotta meg, és már az új év első napjaiban is közel 2 méteres hóvastagságot mértek a hegyállomáson.
Kilépés a vetítésből
másodpercenként
3
váltás
December járt itt SíRiporterünk is, aki a következőképp tudósított az aktuális helyzetről: Ahhoz képest, hogy a "nemzetközi" hóhelyzet nem tekinthető ideálisnak, a pályákat nagyon jól rendberakták. Három nap épp arra elég, hogy megismerjük, mi merre van és mindenki kiválassza kedvenc pályáját. Nem könnyű, mert van sok belőlük, minőségbe is nehéz belekötni. Ráadásul ezekben a hóban ínséges hetekben most is méter fölött mérik a lényeget.

SíRiporter - Hosszú hétvége Nassfelden
Az azóta lehullott további bő 2 méternyi hó egyszerűen tökéletes pályákat garantál azoknak, akik a következő hetekben látogatnak el Nassfeldre. A legfrissebb hójelentés szerint egész Ausztriában a karintiai síterep büszkélkedhet a legtöbb hóval, megelőzve ezzel a hagyományosan nagyágyúnak számító tiroli terepeket, sőt a gleccserek pályáit is! A kiváló hóhelyzetről mindenki saját szemével is meggyőződhet webkamera képeinken.
Bizony van mit lelapátolni a háztetőkről - a fotó 2014. február 5-én készült
Bizony van mit lelapátolni a háztetőkről - a fotó 2014. február 5-én készült

Valentin nap Nassfelden

2014. február 14-én pénteken, Valentin napján a hölgyeket egy pohár Schlumberger pezsgővel és egy szál rózsával várják Nassfelden, a Kofelplatz Madritsche (Millennium Expressz hegyi állomása) és a Gartnerkofel felvonó hegyi állomásánál.
Szólj hozzá, legyél az első!
Kapcsolódó síterepek:
Kapcsolódó cikkek:
Kapcsolódó régiók:
Kapcsolódó galériák:
Kapcsolódó videók:
h i r d e t é s
h i r d e t é s
INGYENES TANÁCSADÁS » UTASBIZTOSÍTÁS -10% »
FELIRATKOZÁS HÍRLEVÉLRE »