Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Rekord tél volt a karintiai Nassfelden

2014.05.21.

Rekord tél volt a karintiai Nassfelden Az idei szezonban leesett rekord méretű hó rekord eredményeket hozott a Nassfeldre látogatók számában is. 2014 áprilisában Karintia legnagyobb síterepe a vendégéjszakák számát megduplázta, a látogatásokat pedig közel megháromszorozta.
2013 novembertől 2014 áprilisig 535 ezer vendégéjszakával az előző tél sikeres eredményeit is túlszárnyalta 5,5%-kal, a látogatások számát illetően pedig 13%-kal. A 121.000 vendég minden idők legsikeresebb eredménye Nassfelden.

Ezek a kitűnő eredmények döntően a hóban gazdag 2013 decemberi szezonkezdetnek és az egész szezonon át tartó kiváló hó- és pályaviszonyoknak köszönhetőek. Egyedül a februárban hirtelen leesett hatalmas mennyiségű hó és az ezzel kapcsolatban felmerülő akadályok jelentették az egyetlen "törést" a szezon folyamán. Azonban hála a sok segítő kéznek, a tűzoltóknak, a hegyimentőknek, a rendőrségnek, a lavinaszakértőknek, a hatóságoknak és még sokaknak, sikerült úrrá lenni a hótömegen.
A 2013/14-es TOP síszezonban sok újdonsággal találkozhattak a vendégek, pl. a Kofel Alm Madritsche-val és olyan top rendezvényekkel, mint pl. a "Students on Snow" - Európa legmagasabban fekvő állásbörzéje, a "Schlag das Ass" - a világ leghosszabb síversenye, a "S'cool" - Ausztria legnagyobb sísulija és az "Alpok legnagyobb napozóterasza".

Örvendetes eredményeket hozott Nassfeld-Pressegger See régió reklámkampánya is, az exkluzív promóciók, a PR akciók vagy a "Snow-Beach Day" mind hozzájárultak ahhoz, hogy a vendégek Nassfeldet válasszák. Bár az idei szezon kiemelkedő eredményeihez kétségtelenül a kiváló hóviszonyok is nagyban hozzájárultak, hiszen nem alaptalanul vezette Nassfeld hónapokon keresztül Európa hó toplistáját.

Nassfeld-Pressegger See sídesztináció erősödése az osztrák piac növekedésén alapszik, amely 18%-os vendégforgalom növekedéssel és a vendégéjszakák számának 10%-os emelkedésével rekordot döntött. Az összesen 31 országból érkező nemzetközi "vendégmix" szintén hozzájárul Nassfeld sikeréhez.

Örömteli hír, hogy Nassfeld fejlődése pozitívan hat a szomszédos Kirchbach, Dellach és St.Stefan településekre is, a vendégek és a vendégéjszakák számát illetően.

Az intenzív nassfeldi síszezon, amely április 21-én ért véget közel 2 méteres hótakaróval, nemcsak a kimagasló látogatottságnak örülhet, hanem, hogy ez az eredmény biztosítja a lehető legjobb reklámot a 2014/15-ös téli szezonnak is, amely 2014. december 5-én indul, számos újdonsággal és meglepetéssel!
KOMMENTEK

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
Szállástippek
Almhotel Kärnten csillagcsillagcsillagcsillag
Az új 4 csillagos Almhotel Kärnten 1.500 méteren, közvetlenül Nassfeld síterepe mellett várja vendégeit, kétágyas és családi szobákkal, félpanziós ellátással. Síelés után a modern szauna részlegben pihenhetünk meg, panoráma kilátással.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
Ski&Bike Nassfeld apartmanok
A Ski & Bike apartmanok Hermagor nyugodt külterületén találhatóak, a nassfeldi sípályáktól 10 kilométerre. 2,3 és 5 fős apartmanok felszerelt konyhasarokkal, wifivel, igény esetén ellátással a szomszédos étteremben.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
Tolnaricum apartmanok
A Tolnaricum Apartmanok a Nassfeld Síközpont vonzáskörzetében (18 km a Millennium Express Sífelvonó) Köstendorfban találhatók, 10 km-re Hermagortól, napos és csendes környezetben, kilátással a hegyekre és a Pressegger tóra.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
További szállástippek  
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.