Rekord tél volt a karintiai Nassfelden

2014.05.21.

Rekord tél volt a karintiai Nassfelden Az idei szezonban leesett rekord méretű hó rekord eredményeket hozott a Nassfeldre látogatók számában is. 2014 áprilisában Karintia legnagyobb síterepe a vendégéjszakák számát megduplázta, a látogatásokat pedig közel megháromszorozta.
2013 novembertől 2014 áprilisig 535 ezer vendégéjszakával az előző tél sikeres eredményeit is túlszárnyalta 5,5%-kal, a látogatások számát illetően pedig 13%-kal. A 121.000 vendég minden idők legsikeresebb eredménye Nassfelden.

Ezek a kitűnő eredmények döntően a hóban gazdag 2013 decemberi szezonkezdetnek és az egész szezonon át tartó kiváló hó- és pályaviszonyoknak köszönhetőek. Egyedül a februárban hirtelen leesett hatalmas mennyiségű hó és az ezzel kapcsolatban felmerülő akadályok jelentették az egyetlen "törést" a szezon folyamán. Azonban hála a sok segítő kéznek, a tűzoltóknak, a hegyimentőknek, a rendőrségnek, a lavinaszakértőknek, a hatóságoknak és még sokaknak, sikerült úrrá lenni a hótömegen.
A 2013/14-es TOP síszezonban sok újdonsággal találkozhattak a vendégek, pl. a Kofel Alm Madritsche-val és olyan top rendezvényekkel, mint pl. a "Students on Snow" - Európa legmagasabban fekvő állásbörzéje, a "Schlag das Ass" - a világ leghosszabb síversenye, a "S'cool" - Ausztria legnagyobb sísulija és az "Alpok legnagyobb napozóterasza".

Örvendetes eredményeket hozott Nassfeld-Pressegger See régió reklámkampánya is, az exkluzív promóciók, a PR akciók vagy a "Snow-Beach Day" mind hozzájárultak ahhoz, hogy a vendégek Nassfeldet válasszák. Bár az idei szezon kiemelkedő eredményeihez kétségtelenül a kiváló hóviszonyok is nagyban hozzájárultak, hiszen nem alaptalanul vezette Nassfeld hónapokon keresztül Európa hó toplistáját.

Nassfeld-Pressegger See sídesztináció erősödése az osztrák piac növekedésén alapszik, amely 18%-os vendégforgalom növekedéssel és a vendégéjszakák számának 10%-os emelkedésével rekordot döntött. Az összesen 31 országból érkező nemzetközi "vendégmix" szintén hozzájárul Nassfeld sikeréhez.

Örömteli hír, hogy Nassfeld fejlődése pozitívan hat a szomszédos Kirchbach, Dellach és St.Stefan településekre is, a vendégek és a vendégéjszakák számát illetően.

Az intenzív nassfeldi síszezon, amely április 21-én ért véget közel 2 méteres hótakaróval, nemcsak a kimagasló látogatottságnak örülhet, hanem, hogy ez az eredmény biztosítja a lehető legjobb reklámot a 2014/15-ös téli szezonnak is, amely 2014. december 5-én indul, számos újdonsággal és meglepetéssel!
KOMMENTEK

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
Szállástippek
Falkensteiner Hotel Carinzia csillagcsillagcsillagcsillag
Az exkluzív pályaszállás Nassfelden, a Millennium Express felvonó mellett fekszik. 2.400 m2-es Acquapura SPA wellness részlege, kulináris finomságai kiemelkedően komfortossá teszik pihenésünket.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
Falkensteiner Sonnenalpe csillagcsillagcsillagcsillag
A modern 4 csillagos szálloda közvetlenül Nassfeld síterepe mellett található, gyönyörű hegyvidéki környezetben, 1.500 m-es magasságban. Kényelmes szobákat, teljes ellátást, változatos wellness és gyermek szolgáltatásokat kínál vendégeinek.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
Tröpolach apartmanok
Apartmanok széles választékban az 1 ágyastól kezdve egészen a 8 fősekig mindössze 300 méterre a nassfeldi Millennium-Express kabinos lifttől! Ellátás: önellátás.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
További szállástippek  
h i r d e t é s
h i r d e t é s
KIEMELT SÍTÁBOROK
Utasbiztosítás Covid fedezettel
KIEMELT SZÁLLÁSAKCIÓK
Havazás Előrejelzés
SZAKÜZLET AJÁNLATOK
KIEMELT APRÓHIRDETÉSEK
FELIRATKOZÁS HÍRLEVÉLRE
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2022 - Síelők Bt.