Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Nassfeld: pénteken indul az idei szezon!

2013.12.05. sielok.hu

Ezen a hétvégén elindul a szezon Karintia legnagyobb síterepén is, a magyarok által is kedvelt Nassfelden. A november végi hatalmas havazásoknak köszönhetően hóban nem lesz hiány, és akik decemberben mennek síelni, azok még további kedvezményes szolgáltatásokat is igénybe vehetnek.
Nyitás előtt egy nappal 110 cm vastag a hó a felső részeken, a november végi mediterrán ciklonok bőségesen megszórták a környéket hóval. A pályákat természetesen folyamatosan nyitják meg, amint haladunk előre decemberben, egyre több pályát használhatnak majd a síelők. December amúgy is egy fontos hónap a síterepen, számos kedvezményes szolgáltatással kedveskednek a vendéglátók.

December 21-ig a nyolc éven aluli gyerekek ingyen szállhatnak meg szüleikkel vagy nagyszüleikkel egy szobában (ellátással együtt), és ingyen síbérletet, síoktatást és sífelszerelést kapnak (sisakot is). A kissé idősebb gyerkőcöknek, 15 éves korig, pedig hihetetlen áron, napi egy euróért lehet felszerelést bérelni. A sítároló használata mindenki számára ingyenes a Millennium Express völgyi megállójánál és a Tressdorfer Almon.

Egészen karácsonyig ugyancsak ingyenes az élezés és a waxolás a Millennium Express végállomásánál található síszervizben. Karácsonytól kezdve pedig a síszerviz szolgáltatást az Alpok legkedvezőbb áráért, mindössze 8 euróért lehet igénybe venni.

Érdekesnek és hasznosnak ígérkezik a december 13. és 15. között megrendezendő állásbörze. Ide közel 800 egyetemistát és főiskolást várnak, akiket a legismertebb osztrák és német vállalatok szakemberei várnak, hogy akár síelés közben is segítsenek nekik az álláskeresésben. A nappali kötetlen programok után este természetesen a bulizásé lesz a főszerep.

Jó hír, hogy december 25-től megkezdi működését a síterep második síiskolája is. A közel 10 síoktatóval induló Go Vertical síiskola szolgáltatásaival mindenképpen növeli majd a kínálatot, amelyből a vendégek csak profitálhatnak majd.

Nassfeldi szállásokhoz katt ide!
KOMMENTEK

Szállástippek
Almhotel Kärnten csillagcsillagcsillagcsillag
Az új 4 csillagos Almhotel Kärnten 1.500 méteren, közvetlenül Nassfeld síterepe mellett várja vendégeit, kétágyas és családi szobákkal, félpanziós ellátással. Síelés után a modern szauna részlegben pihenhetünk meg, panoráma kilátással.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
Al Gallo Forcello csillagcsillagcsillagSuperior
Az Al Gallo Forcello***superior pályaközeli szálláshely 1.530 m-en Nassfeld olaszországi oldalán mindössze 3-400 méterre az első sílifttől és az osztrák-olasz határtól. Egy-két-három-négyágyas szobák, családi szobák, reggelis vagy félpanziós ellátás, kis wellness részleg, saját síkölcsönző várja a vendégeket.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
Almresort Gartnerkofel
A modern Almresort Gartnerkofel egy abszolút pályaszállás a nassfeldi sírégió Gartnerkofel részén. A szállás 3 különböző apartman típussal rendelkezik, némelyikük saját szaunával felszerelt.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
További szállástippek  
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.