Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Negyven centi hó hullott ma reggelre Nassfelden

2013.01.14. sielok.hu

Negyven centi hó hullott ma reggelre Nassfelden Az adriai ciklon megtette hatását Ausztria déli részén, leginkább Karintiában hullott komoly mennyiségű hó az utóbbi 24 órában. A magyarok kedvelt síterepén, Nassfelden, ma reggelre 40 cm hó hullott, így már 1 méter vastag a hóréteg a síterep felsőbb régióiban.
KOMMENTEK
marosp | 2013.01.15. 10:53
A múlt héten még híre-hamva sem volt a hónak, legalábbis lent a völgyben. A Schlag das Ass-on csupa jég volt a pálya, iszonyú durva volt...

Szállástippek
Falkensteiner Sonnenalpe csillagcsillagcsillagcsillag
A modern 4 csillagos szálloda közvetlenül Nassfeld síterepe mellett található, gyönyörű hegyvidéki környezetben, 1.500 m-es magasságban. Kényelmes szobákat, teljes ellátást, változatos wellness és gyermek szolgáltatásokat kínál vendégeinek.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
Ski&Bike Nassfeld apartmanok
A Ski & Bike apartmanok Hermagor nyugodt külterületén találhatóak, a nassfeldi sípályáktól 10 kilométerre. 2,3 és 5 fős apartmanok felszerelt konyhasarokkal, wifivel, igény esetén ellátással a szomszédos étteremben.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
Hotel Sonnleitn csillagcsillagcsillag
Családi vezetésű kis szálloda a Nassfeldre vezető kiskabinos lift völgyállomásától 4 km-re. Az egy- és kétfős, valamint családi szobák heti turnusokban, félpanziós ellátással foglalhatóak!
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
További szállástippek  
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.