Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Síaréna totójáték és kedvezményes szezonbérlet

2012.10.08. Intersport Síaréna

A Nordica Síaréna október második hetében indítja kedvezményes szezonbérleteinek árusítását. Akik figyelemmel kísérik a Síaréna honlapját és facebook oldalát, bérletet nyerhetnek a 2012/13 szezonra. A Síaréna totójáték október második hetében indul és témájául a sícentrum ez évi fejlesztései szolgálnak.
Az eplényi sípálya minden évben újabb és újabb fejlesztésekkel várja a nagyközönséget. A történet a hóágyú rendszer kialakításával és a 3-as számú csákányos felvonó telepítésével kezdődött. Ezt követően évről-évre nőtt a hóágyú- és felvonókapacitás az újabb csákányos és tanulófelvonók, a négyüléses sílift, a Szent Sólyom telepítésével, valamint a hóágyú rendszer folyamatos korszerűsítésével és bővítésével.

A legmodernebb SMI típusú amerikai hóágyúk kiemelkedő teljesítménnyel bírnak. Megfelelő körülmények között akár 90 köbméter hó előállítására is képesek, ami lássuk be elég egy kézilabdapálya több mint tíz centi vastag behavazására. Mindezt egy óra alatt végzi el egy ágyú a 37 gépet számláló flottából. Így a száz naposnál is hosszabb szezonokat érhetett el Eplény. Az óránkénti 6900 fős felvonókapacitás pedig lehetővé teszi, hogy tíz percnél tovább nem kell sorban állni a legnagyobb tömeg esetén sem.

Természetesen az idei fejlesztések sem maradnak alul az utóbbi szezonokéhoz képest. Egy totó játék keretében lehet tippelni, hogy mik lesznek az idei meglepetések. A játék nyertesei szezonbérletekkel lesznek gazdagabbak. A részletek a Síaréna facebook falán és a siarena.hu weboldalon lesznek elérhetőek.
KOMMENTEK
illeskese | 2012.10.08. 20:28
Totójáték? Ti tudtok valamit amit még a Síaréna sem közölt. :D
illeskese | 2012.10.08. 20:29
Na most néztem hogy ki írta a cikket...
százas | 2012.10.09. 17:22
A felvonókapacitás rendben, de "legnagyobb tömeg" a pályákon felér egy zsibvásárral.
Ebele Bálint | 2012.10.11. 09:33
Idén minden bizonnyal növekszik a pályafelület is, így a tömeg is el fog oszlani!

KAPCSOLÓDÓ CIKK
Szállástippek
Szépalma Hotel csillagcsillagcsillag
Az Esterházy család egykori ménesbirtokán kialakított, különleges szálloda a Magas-Bakony erdőségeiben található, távol a világ zajától, az eplényi Síarénától kb. 15 km-re. Szolgáltatásai: szauna, gőzkabin, sószoba stb...
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
Hotel Szarvaskút csillagcsillagcsillagcsillag
A Hotel Szarvaskút az eplényi Síarénához legközelebb eső (10 km) wellness szolgáltatásokat kínáló szálloda. Szolgáltatásai: úszómedence, szaunák, gőzkabin, jacuzzi, fitneszterem, gyermekmedence, stb... SZÉP kártya elfogadóhely!
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.