Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Szombaton nyit az északi fekete pálya a Kékesen!

2012.02.02.

Szombaton nyit az északi fekete pálya a Kékesen! Szombatra és vasárnapra (február 4-5.) ismét megnyitják teljes hosszában a déli sípályát, azaz ~2km hosszban síelhető lesz az ország leghosszabb sípályája! Természetesen a jól megszokott síbuszok ("guruló kabinos felvonók") is üzembe állnak és a Veronika rétről szállítják a síelőket vissza Kékestetőre.
Akik az elmúlt hétvégén ellátogattak a Kékestetőre, azok megtapasztalhatták azt, hogy milyen Magyarország leghosszabb pályáján siklani és gyakorlatilag sorban állás nélkül síelni hétvégén is. Reméljük mindenki jól érezte magát és szeretné ismét kipróbálni, illetve ellátogatnak ide azok is, akik eddig csak hallottak erről a lehetőségről. A Kékestetői parkoló megtelte után a kékesi-bekötőút lezárásra kerül és Mátraházán - kibővített lehetőséggel - lehet majd parkolni, ahonnét szintén folyamatosan közlekednek a síbuszok.

Még egy extra: február 4-én, szombat reggel 9.00-től síelhető lesz az északi sípálya felső része. Az Északi pályát kiszolgáló csákányos felvonó beindításával teljes üzem lesz Kékestetőn, azaz működni fog mind a 4 lift és közlekednek a síbuszok is - így hosszabb sorban állás nélkül síelhet hétvégén is! Vendéglátó egységek – éttermek, körbár - teljes "téli" választékkal várják a sportolókat, kirándulókat!
Pihenésképp ajánljuk az megújult Torony kilátót és presszó, ahol az országban egyedül 1000 méter felett lehet kávézni. A hagyományoknak megfelelően péntek, szombat esti síelés - megnövelt fényerővel!
KOMMENTEK

KAPCSOLÓDÓ GALÉRIA
Szállástippek
Parádsasvári Fakuckó
Aprócska faházikó a Mátrában maximum 4 fő részére fatüzeléses dézsafürdővel! A tetőtérben található a hálószoba, a földszinten kényelmes nappali-étkező, kihúzható kanapéval (2 főre), illetve kis konyha is helyet kap.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
Avar Hotel Mátrafüred csillagcsillagcsillagcsillagSuperior
Vendégeink 5 különböző szobatípusból választhatnak, éttermünk svédasztaláról falatozva kulináris élményeket élhetnek át, felfrissülhetnek több mint 1.000 m2-en elterülő wellness oázisunkban, aktív kikapcsolódásként kétpályás bowling pálya és fitness termünk vár.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
Panoráma apartman
6 fős apartman saját wellnessel Parádsasváron. Két, egyenként 3 ágyas szoba, étkező, jól felszerelt konyha és egy fürdőszoba található a házban. Az udvaron elhelyezett fűthető dézsafürdő és szauna remek kikapcsolódást nyújt egy aktív nap után.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.