Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Péntek reggel nyit a mátraszentistváni Sípark

2008.12.25.

Péntek reggel nyit a mátraszentistváni Sípark Örömmel jelentjük, hogy 2008. december 26-án a mátraszentistváni Síparkban hivatalosan is elkezdődik a 2008/2009-es síszezon! Reggel 10 órakor a csákányos sílifttel és az egyik oktató pályával valamint a hozzátartozó Baby lifttel nyit a Sípark!
A hóréteg vastagsága a megnyitandó pályákon 25-40 cm a hőmérséklet: -5, -6 C fok. Jelenleg is gyönyörű téli idő van és már folyik a nagypályák hóágyúzása is. Nyitva lesz a Hütte és a Körbár is. Igazi TÉL van itt körülöttünk - érdemes a következő napokban a Síparkot és a Felső-Mátrát választani sportolás kikapcsolódás céljából! A hét folyamán és a további napokban folyamatosan nyitjuk a nagypályákat is.

ÜNNEPI NYITVATARTÁS: 2008. december 26-tól, minden nap 9-16 óráig (2009. január 1-én 10 órától)

Forrás: Mátraszentistván - Sípark
KOMMENTEK

Szállástippek
Parádsasvári Fakuckó
Aprócska faházikó a Mátrában maximum 4 fő részére fatüzeléses dézsafürdővel! A tetőtérben található a hálószoba, a földszinten kényelmes nappali-étkező, kihúzható kanapéval (2 főre), illetve kis konyha is helyet kap.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
Fogadó a táncoló kecskékhez
Összesen 12 darab kétágyas szobával várja vendégeit a fogadó, Galyatetőn, a mátraszentistváni Síparktól 3 km-re. Ellátás: félpanzió, vagy a'la carte a ház éttermében és kávéházában. Wellness: szauna és jacuzzi.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
Avar Hotel Mátrafüred csillagcsillagcsillagcsillagSuperior
Vendégeink 5 különböző szobatípusból választhatnak, éttermünk svédasztaláról falatozva kulináris élményeket élhetnek át, felfrissülhetnek több mint 1.000 m2-en elterülő wellness oázisunkban, aktív kikapcsolódásként kétpályás bowling pálya és fitness termünk vár.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
További szállástippek  
KIEMELT SÍTÁBOROK
KIEMELT SZÁLLÁSAKCIÓK
INGYENES TANÁCSADÁS
Havazás Előrejelzés
UTASBIZTOSÍTÁS
SZAKÜZLET AJÁNLATOK
KIEMELT APRÓHIRDETÉSEK
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.