Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Péntek reggel nyit a mátraszentistváni Sípark

2008.12.25.

Péntek reggel nyit a mátraszentistváni Sípark Örömmel jelentjük, hogy 2008. december 26-án a mátraszentistváni Síparkban hivatalosan is elkezdődik a 2008/2009-es síszezon! Reggel 10 órakor a csákányos sílifttel és az egyik oktató pályával valamint a hozzátartozó Baby lifttel nyit a Sípark!
A hóréteg vastagsága a megnyitandó pályákon 25-40 cm a hőmérséklet: -5, -6 C fok. Jelenleg is gyönyörű téli idő van és már folyik a nagypályák hóágyúzása is. Nyitva lesz a Hütte és a Körbár is. Igazi TÉL van itt körülöttünk - érdemes a következő napokban a Síparkot és a Felső-Mátrát választani sportolás kikapcsolódás céljából! A hét folyamán és a további napokban folyamatosan nyitjuk a nagypályákat is.

ÜNNEPI NYITVATARTÁS: 2008. december 26-tól, minden nap 9-16 óráig (2009. január 1-én 10 órától)

Forrás: Mátraszentistván - Sípark
KOMMENTEK

Szállástippek
Avar Hotel Mátrafüred csillagcsillagcsillagcsillagSuperior
Vendégeink 5 különböző szobatípusból választhatnak, éttermünk svédasztaláról falatozva kulináris élményeket élhetnek át, felfrissülhetnek több mint 1.000 m2-en elterülő wellness oázisunkban, aktív kikapcsolódásként kétpályás bowling pálya és fitness termünk vár.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
Parádsasvári Fakuckó
Aprócska faházikó a Mátrában maximum 4 fő részére fatüzeléses dézsafürdővel! A tetőtérben található a hálószoba, a földszinten kényelmes nappali-étkező, kihúzható kanapéval (2 főre), illetve kis konyha is helyet kap.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
Panoráma apartman
6 fős apartman saját wellnessel Parádsasváron. Két, egyenként 3 ágyas szoba, étkező, jól felszerelt konyha és egy fürdőszoba található a házban. Az udvaron elhelyezett fűthető dézsafürdő és szauna remek kikapcsolódást nyújt egy aktív nap után.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
További szállástippek  
h i r d e t é s
h i r d e t é s
Havazás Előrejelzés
UTASBIZTOSÍTÁS
KIEMELT SÍTÁBOROK
MEGÚJULT A SÍELŐK NAPTÁRA
SZAKÜZLET AJÁNLATOK
KIEMELT APRÓHIRDETÉSEK
FELIRATKOZOM A HÍRLEVÉLRE
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.