Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Obertauern: később kezdődik a szezon a tervezettnél

2021.11.17. Bata Attila

Sok hazai síelő figyeli ennek a síterepnek a nyitását, de sajnos késik a szezonkezdet. A tervek szerint holnap, azaz november 18-án, csütörtökön már megkezdődött volna a szezon a Salzburg régióban található Obertauern síterepén, azonban az időjárás nem volt partner a pályák előkészítésében, így néhány napot biztosan csúszik a szezonkezdet.
Tegnapi webkamera kép: néhány szerencsés már teszteli a pályát
Az elmúlt napok enyhe időjárása nem tett jót az előkészítés alatt lévő pályáknak. Hóágyúzni jelenleg nem lehet, csütörtöki nyitást elhalasztották. Az üzemeltetők szerint minden az időjáráson múlik, ebben a pillanatban nem lehet pontos dátumot mondani, hogy mikor nyithat ki a síterep. Elmondásuk szerint legalább 2-3 hidegebb napra lenne szükségük, hogy be tudják fejezni a megkezdett hóágyúzást.
Webkamera tegnap: éjfél előtt nem tudtak dolgozni a hóágyúk
A terv nem változott, ahogy lehet, nyitni szeretnének a Panorama és a Grünwaldkopf felvonókkal, valamint a Seekar oldal liftjeivel.

Ausztriában a november 26-i hétvégére tervezi számos Magyarországon is ismert síterep az első liftek beindítását. A jövő héten lehűlés és téliesebb időjárás várható, így van esély, hogy sikerül megkezdeni a szezont.
KOMMENTEK

KAPCSOLÓDÓ CIKK
h i r d e t é s
h i r d e t é s
KIEMELT SÍTÁBOROK
Utasbiztosítás Covid fedezettel
KIEMELT SZÁLLÁSAKCIÓK
Havazás Előrejelzés
SZAKÜZLET AKCIÓK
SÍELŐK NAPTÁRA
KIEMELT APRÓHIRDETÉSEK
FELIRATKOZÁS HÍRLEVÉLRE
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2022 - Síelők Bt.