Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Obertauern: nyitás szerdán

2016.11.16. Stánicz Balázs

Salzburg egyik leghóbiztosabb síterepe a jó hóviszonyoknak köszönhetően a tervezettnél korábban nyit, ráadásul igen jó pálya és liftkínálattal. Már a Tauernkör is síelhető lesz!
Fotó: Facebook
Fotó: Facebook
November 16-án, azaz szerdán kezdetét veszi Obertauernben a síszezon. A télies időjárás és a folyamatos hóágyúzás nagyban segítette a november közepi szezonkezdést.

Obertauern a napokban

Az üzemeltető ígérete szerint szerdán legalább 12 lifttel vágnak neki az idénynek és már a Tauernkör is síelhető lesz az óramutató járásával megegyező irányban. A salzburgi síterepen jelenleg 40 cm a hóvastagság a völgyben és 70 cm a hegyen.
Fotó: Facebook
Fotó: Facebook
Szerdán nyit többek közt a Grünwaldkopf, Schaidberg, Schönalm, Anger, Achenrain, Gamsleiten 1, Kringsalm és Hochalm ülőfelvonó.
Fotó: Facebook
Fotó: Facebook
KOMMENTEK

Szállástippek
Tauernresidence Radstadt
Új építésű apartmanház 2-8 fős apartmanokkal és közös wellness részleggel Radstadt síterepétől mindössze 1,5 km-re. Kocsival néhány perc alatt Schladming sírégió, Flachau/Wagrein és Obertauern is elérhető!
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
Freja apartmanok
Modern, 2-3 hálószobás, 4-7 fős apartmanok Obertauernben, 400 méterre a legközelebbi lifttől és sípályától. Szolgáltatások: teremgarázs, wifi, sítároló.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
Lüftenegger hétvégi ház
Hangulatos, 8 szobás házikó Mauterndorf központjában kétágyas és egyágyas szobákkal, közös étkezővel. Obertauern, Grosseck, Katschberg és Fanningberg síterepei gépkocsival pár percre találhatóak.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
További szállástippek  
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.