Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Obertauern: nyitás szerdán

2016.11.16. Stánicz Balázs

Salzburg egyik leghóbiztosabb síterepe a jó hóviszonyoknak köszönhetően a tervezettnél korábban nyit, ráadásul igen jó pálya és liftkínálattal. Már a Tauernkör is síelhető lesz!
Fotó: Facebook
Fotó: Facebook
November 16-án, azaz szerdán kezdetét veszi Obertauernben a síszezon. A télies időjárás és a folyamatos hóágyúzás nagyban segítette a november közepi szezonkezdést.

Obertauern a napokban

Az üzemeltető ígérete szerint szerdán legalább 12 lifttel vágnak neki az idénynek és már a Tauernkör is síelhető lesz az óramutató járásával megegyező irányban. A salzburgi síterepen jelenleg 40 cm a hóvastagság a völgyben és 70 cm a hegyen.
Fotó: Facebook
Fotó: Facebook
Szerdán nyit többek közt a Grünwaldkopf, Schaidberg, Schönalm, Anger, Achenrain, Gamsleiten 1, Kringsalm és Hochalm ülőfelvonó.
Fotó: Facebook
Fotó: Facebook
KOMMENTEK

Szállástippek
Obertauern Alps
Otthonosan berendezett, 1-2 hálószobás, 2-6 fős apartmanok Obertauernben, 400 méterre a legközelebbi lifttől és sípályától. Szolgáltatások: szauna, teremgarázs, wifi, sítároló.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
Pension zur Heiligen Krone
A panzió 50 fő befogadására alkalmas, 7 db 4 ágyas stúdió jellegű apartman és 5 db 2 ágyas szoba várja a vendégeket büféreggelivel, saját étteremmel. A panzió teljes személyzete magyar.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
Tauernresidence Radstadt
Új építésű apartmanház 2-8 fős apartmanokkal és közös wellness részleggel Radstadt síterepétől mindössze 1,5 km-re. Kocsival néhány perc alatt Schladming sírégió, Flachau/Wagrein és Obertauern is elérhető!
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
További szállástippek  
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.