Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Óriási parkolók és új síterületek Eplényben

2012.11.10. Intersport Síaréna

Óriási parkolók és új síterületek Eplényben Az utóbbi évek tapasztalatain okulva idén nagymértékben kibővítik a parkolási lehetőségeket Eplényben. Többet nem kell a 82-es számú főút túloldalán megállni, ha a lenti parkolók megtelnek.
A pályához közelebb, a magasfeszültségű vezeték alatt két teljesen új parkolót létesítenek, melyek összesen 1000 autó befogadására lesznek képesek. Így a Holle Anyóhoz sokkal közelebb lehet majd megállni, ha a lenti parkolók megtelnek. Természetesen az ingyenes síbuszos megközelítés lehetőségét is biztosítják ezekből az új parkolókból.
A képeken látható, hogy az új parkolókon van még munka, de tényleg rengeteg autó fér majd el bennük.
A képeken látható, hogy az új parkolókon van még munka, de tényleg rengeteg autó fér majd el bennük.
A sípályák mellett is összesen 100 autóval több tud majd megállni. A Holle Anyó közvetlen közelében levő négy parkoló mindegyikét kiszélesítik, amelynek köszönhetően 20-20 autóval több fér majd be mindegyikbe. Mindemellett a négyes számú parkolón területnagyobbítást hajtottak végre, melynek következtében még 20 autóval több fér majd el benne.
Az egyes és kettes csákányos felvonók átszállójánál hatalmas találkozási pontot alakítottak ki, ezért bőven lesz hely az átszállásra, a kiszállásra is. Természetesen este is jók lesznek a látási viszonyok, mert a terület kivilágítást kap. Kivilágítják továbbá az újonnan létesült 2/b pályát is. Így már öt pályán lehet esti sízni Eplényben.
A Szent Sólyom ülőlift kiszállóját jelentős földfeltöltéssel és néhány fa kivágásával megnövelték, melynek köszönhetően az eddig 6 méter széles és 15 méter hosszú kicsúszó 30 méter széles és 50 méter hosszú lett.
Az 5-ös számú sípálya becsúszási pontját az eddigi 6 méterről, 10 méterre szélesítették a biztonságos becsatlakozás érdekében. Kiszélesítették a 3-as csákányos felvonó nyomvonalát, még biztonságosabbá téve a felvonóhasználatot.

Ha valaki nézte mostanában a Nordica Síaréna weboldalát, akkor észrevehette, hogy nem ismerős tavalyról. Nem véletlen, mert az üzemeltetők egy teljesen új weboldalt készítettek, mely látványában és szerkezetében is nagyszerű. Az új oldalt itt láthatjátok.

Ha már a megújult weboldalról beszélünk, mindenképp érdemes megtekinteni az idei nyitva tartást. Nem csak a jegyrendszert újították meg, de a nyitva tartás is megváltozik. Hétvégeken korábban nyitnak majd a pályák, illetve három alkalommal késő estig is lehet síelni majd a kivilágított lejtőkön.
KOMMENTEK
RM | 2012.11.10. 10:41
Jó lesz ez, csak legyen sok természetes hó és hideg. ;-)
Töri-074 | 2012.11.10. 12:00
Azt gondolom a Nordica Síaréna tényleg megtesz mindent. Minőségi szolgáltatások és látható hozzáértés jellemzi őket! Gratula és sok szerencsét kivánok mindenhez.
tothmedvet | 2012.11.10. 14:35
Örömmel olvastam a fejlesztésekről! Örülök, hogy valamennyi síelő kényelme és biztonsága érdekében évről-évre javulnak a sportolás feltételei. Köszönet érte!
százas | 2012.11.10. 20:05
Ügyesek ezek a Nordica Fiúk! Az új térképet már megnézném(nk)!
százas | 2012.11.10. 20:19
Nálam nagyon nehezen töltenek be a vebkamerák, nálatok hogy van?
zsolti780 | 2012.11.10. 20:53
Én is a térképet várom....már ideje lenne feltölteni !
cannibale | 2012.11.10. 23:35
A tavalyi session kimaradt Eplényben de ezt a csodát már mindenképpen látnom kell.Remélem rengeteg havunk lesz vagy legalább rettentő hideg, hogy lehessen ágyúzni. Emlékszem amikor a Sólyomból volt max.15 métered a jobbos kanyarig :) ez ahhoz képest már maga a kánaán! Szép munka!
Dr.Thomas | 2012.11.11. 11:30
Idén keményebb telet jósolnak, csak legyen csapadék is mellé!
toci | 2012.11.11. 16:13
osszesen hany auto is tud majd parkolni? 1500? Oszinten remelem, hogy sokkal kevesebben lesznek, amikor jovunk :)

Szállástippek
Szépalma Hotel csillagcsillagcsillag
Az Esterházy család egykori ménesbirtokán kialakított, különleges szálloda a Magas-Bakony erdőségeiben található, távol a világ zajától, az eplényi Síarénától kb. 15 km-re. Szolgáltatásai: szauna, gőzkabin, sószoba stb...
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
Hotel Szarvaskút csillagcsillagcsillagcsillag
A Hotel Szarvaskút az eplényi Síarénához legközelebb eső (10 km) wellness szolgáltatásokat kínáló szálloda. Szolgáltatásai: úszómedence, szaunák, gőzkabin, jacuzzi, fitneszterem, gyermekmedence, stb... SZÉP kártya elfogadóhely!
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.