Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Péntek-szombat: 22 óráig esti síelés Visegrádon

2015.01.02. Gutbrod Rezső

Kiváló hóágyús csapatunknak köszönhetően rekord idő alatt készültek el pályáink, gyakran emberfeletti munkával, így már összes hóágyúzott pályánk üzemel a hozzájuk tartozó liftekkel együtt. Ennek köszönhetően pénteken és szombaton is villanyfény mellett lehet síelni 22 óráig.
A vastag hóréteg a pályákon biztos alapot teremt a tartós üzemelésünkhöz, kis szerencsével még hó is eshet szombat este nálunk, folyamatosan nyitva leszünk, méghozzá ma és holnap 22 óráig, immáron rendes nyitva-tartással.

Fontos, hogy a kedvezményes időszak és az akciók már 16 órától élnek nálunk, így akár egy 6 órás jegyet is lehet délutántól igen kedvező áron vásárolni, és este 10-ig lehet (pénteken és szombaton) élvezni egyedülálló hangulatú esti sízéseinket. 

Visegrádi esti sízés az Újév első napján. A kép 2015. január 1-jén 20 órakor készült.
Visegrádi esti sízés az Újév első napján. A kép 2015. január 1-jén 20 órakor készült.
Mától üzemel a snowtubing (hófánk) pályánk is, így a természetes havas ingyenes szánkópálya mellett, lesz lehetőség ennek kipróbálására is (ez fizetős), igen jó móka, tapasztalatból mondhatom. 

Tehát 4 pályával 6 felvonóval sorállás mentesen lehet nálunk az évet kezdeni, működik minden szolgáltatásunk (sí és snowboard iskola, kölcsönző, büfé melegedővel) és a szerpentin úton mindkét irányból téli gumival jól járható.
Ilyen volt az esti sízés Visegrádon az év első napján.
Ilyen volt az esti sízés Visegrádon az év első napján.
Emberek ébresztő, ideje észhez térni az új évi kábulatból, és rácsodálkozni frissen született mini gleccserünkre! Aki kipróbálja garantáltan nem fog csalódni.

Gutbrod Rezső síoktató, üzemeltető
KOMMENTEK

KAPCSOLÓDÓ GALÉRIA
h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.