Menü ≡

Péntek-szombat: 22 óráig esti síelés Visegrádon

2015.01.02. | Szerző: Gutbrod Rezső
Kiváló hóágyús csapatunknak köszönhetően rekord idő alatt készültek el pályáink, gyakran emberfeletti munkával, így már összes hóágyúzott pályánk üzemel a hozzájuk tartozó liftekkel együtt. Ennek köszönhetően pénteken és szombaton is villanyfény mellett lehet síelni 22 óráig.
h i r d e t é s
A vastag hóréteg a pályákon biztos alapot teremt a tartós üzemelésünkhöz, kis szerencsével még hó is eshet szombat este nálunk, folyamatosan nyitva leszünk, méghozzá ma és holnap 22 óráig, immáron rendes nyitva-tartással.

Fontos, hogy a kedvezményes időszak és az akciók már 16 órától élnek nálunk, így akár egy 6 órás jegyet is lehet délutántól igen kedvező áron vásárolni, és este 10-ig lehet (pénteken és szombaton) élvezni egyedülálló hangulatú esti sízéseinket. 

Kilépés a vetítésből
másodpercenként
3
váltás
Mától üzemel a snowtubing (hófánk) pályánk is, így a természetes havas ingyenes szánkópálya mellett, lesz lehetőség ennek kipróbálására is (ez fizetős), igen jó móka, tapasztalatból mondhatom. 

Tehát 4 pályával 6 felvonóval sorállás mentesen lehet nálunk az évet kezdeni, működik minden szolgáltatásunk (sí és snowboard iskola, kölcsönző, büfé melegedővel) és a szerpentin úton mindkét irányból téli gumival jól járható.
Emberek ébresztő, ideje észhez térni az új évi kábulatból, és rácsodálkozni frissen született mini gleccserünkre! Aki kipróbálja garantáltan nem fog csalódni.

Gutbrod Rezső síoktató, üzemeltető
Szólj hozzá, legyél az első!
Kapcsolódó címkék:
Kapcsolódó síterepek:
Kapcsolódó országok:
Kapcsolódó galériák:
h i r d e t é s
h i r d e t é s
h i r d e t é s
INGYENES TANÁCSADÁS »
FELIRATKOZÁS HÍRLEVÉLRE »